Login
Register
startmenuen

Tips til valg af en stil til en mand. Om mænds tøj

Mange mænd forsøger at opretholde en vis uafhængighed, selvom de er gift. Dette er ikke overraskende, og hver enkelt af os føler sig meget mere komfortabel, når han har sit eget område, hvor han ikke efterlader nogen.
Men for at overvåge billedet af en mand er den direkte pligt for sin kære kone. For det første afhænger den fremtidige karriere og holdningen hos kollegerne af ægtefællens udseende. For det andet, ved mænds syn, bliver kvindens evne til at købe gode ting og følge mandens garderobe ofte værdsat.

Valget af tøj til manden, kvinden bør styres af en slags ansættelse af manden og hans livsstil. Forresten er det bedre at nægte at købe moderigtige og ultramoderne tøj, hvis din mand ikke accepterer et sådant billede.

Det er vigtigt at være opmærksom på valget af kvalitets mærke tøj, gode sko. Det er vigtigt at huske, at stilen udtrykkes ikke kun i tøj. Nøjagtig frisyre og ekstra tilbehør, som f.eks. En matchende hat, ur, sports taske eller forretningsmand, solbriller gør billedet af en mand harmonisk og gør andre til at opfatte ham som han er.

yderligere