Login
Register
startmenuen

I fravær af termostaten, ville justeringen af ​​varme- og klimaanlæg være ufuldstændig

 Denne indretning muliggør indstilling af den ønskede temperatur som muligt. Hvis der ikke er termostat, ønsker hver gang, når kabinen temperatur, du er nødt til at gøre det manuelt indstillet. Det skal bemærkes, at termostaten, som måler den ene side på den anden side den regel, således at den ønskede temperatur kan opnås ved afkøling eller opvarmning i et enkelt system, strøm og temperatur. Målingen sker ved hjælp af såkaldt termisk sensor.

Takket være den respektive styreenhed beregnes, hvor meget luft skal opvarmes for at opnå det ønskede resultat under hensyntagen til den aktuelle temperatur af kabinen eller skal køles. Hvis køretøjet er forsynet med et klimaanlæg, kan kølingen kombineres med et varmelegeme. Det muligt at opnå affugtning til effekten af ​​omgivende luft udenfor. Luftindtaget fra miljøet og efterfølgende udskiftning med den brugte luft altid muliggør tilstedeværelsen af ​​frisk luft. Dette udmønter sig i en permanent justering af den omgivende temperatur ved indvirkning af en korrekt størrelse systemet og en intern blæser. Når udetemperaturen er meget høj eller lav, de relativt lave kraftsystemer, de skal understøttes af en ventilator. Til den nøjagtige blanding af kabinen og luften tilføres, er det også nødvendigt at måle til systemet sammensat at beregne luft. Til dette formål er det vigtigt for tilstedeværelsen af ​​en anden termisk sensor.

Det kan installeres i kølerøret af aircondition. Termostaten selv er anbragt i en fleksibel slange og kan derfor nemt udskiftes i tilfælde af forstyrrelser. Men før du gør det, du er nødt til at trække al flydende kølemiddel, og erstatte det derefter. I vores online shop finder du et bredt udvalg af reservedele fundet (f.eks fordamper, viskerarmen, gear (tandhjulsudveksling), central tænding coil) for de fleste bilmærker.

yderligere