Login
Register
startmenuen

Derfor, det hydrauliske system

Den servostyringspumpen ofte sættes i drift ved hjælp af de bælter, der aktiverer vandpumpen, og derfor ikke afhænger af generatoren. Dette er for at primært minimere på vilje forbrug ingeniører brændstof, på grund af det faktum, at servostyringen pumpen er altid aktiv. En moderne pumpe ikke fungerer på en økonomisk måde, så meget som muligt for at begrænse brændstofforbruget. Som allerede nævnt, servostyringen pumpen arbejder kontinuerligt, som hver bevægelse rat kræver sin intervention. Ikke desto mindre er dens spektrum maksimal effekt sjældent brugt.

Det er kun eksponeret i sådanne tilfælde til den maksimale belastning, hvor rattet drejes på en sammenhængende måde. Dette gøres normalt i løbet af parkeringspladser manøvrer og ikke tage for lang tid. Derfor pumpen næsten altid kører med reduceret effekt og kræver ikke meget energi. Det støttes af styremekanismen. Hertil kommer, at hydrauliske servostyring og dermed omkostningerne til kontrol der kræves, er reduceret til et minimum, fordi den virkelige arbejde udføres af de respektive cylindre. Servopumpens nytte med henblik på at forbedre kørekomforten er virkelig kun værdsat, når det holder op med at arbejde. I et sådant tilfælde, skal førerens muskelstyrke være tilstrækkelig til at styre uden hjælp. Gør det med belastningen køretøj og sikkert sted med henblik på at gennemføre en parkeringsplads manøvre, er det yderst vanskeligt, især for mindre robust. Stangen, der går fra rattet til styremekanismen møder en stor modstand. Som køretøjer til alle yderligere funktioner bliver mere og mere vanskeligt, som de er udstyret, kunne den manglende servostyring pumpe har været meget ubehageligt.

Derfor, det hydrauliske system, ud over en enkel, men yderst effektiv struktur skal være. Selv om rattet, er hydraulikolien nemt flyttes, det flyder mellem cylindrene i systemet, for at sikre, at den nødvendige styrke til både kunne trække minimal. I vores online shop finder du et bredt udvalg af reservedele fundet (f.eks spejle, butterfly ventil, foråret dæmpning støtte, master cylinder, etc.) til mange bilmærker.

yderligere