Login
Register
startmenuen

Automobile Parts & Supplies

Vi leverer reservedele fra kendte producenter, herunder: Bosch, Sachs, Beru, Hella, Valeo og FEBI, Bilstein, TRW, Ate, K & N, Metzger og mange andre. Forudsat kvalitet reservedele og maksimal sikkerhed på vejen, de er vores prioriteter. Vores online butik er meget intuitiv brugerflade, der vil spare dig timevis på jagt efter det ønskede produkt.
Også betaling kan ske hurtigt og nemt via PayPal. Det betyder ikke, at vi ikke længere acceptere den gode gamle faktura via bankoverførsel eller COD; snarere, vi ønsker at tilbyde muligheden for at købe reservedele på den nemmest mulige måde.

Vi er meget stolte af vores forretningsmodel. I de fleste tilfælde har vores dele er leveret den næste dag efter købet. Du vil aldrig behøver at beskæftige sig med lange ventetider; vi ved, hvor kostbar tid i dag. For ordrer over 120 euro, vil der ikke være nogen forsendelsesomkostninger. Desuden vil det have to uger til at trække de bestilte varer i overensstemmelse med den underskrevne kontrakt.
Hvis du ikke kan finde, for eksempel sælerne af bremseklodsen eller lamper, der har eller ønsker at have mere information om vores online shop, vi kun bede dig om at se på vores hjemmeside. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte vores supportteam. Vi håber, at dit besøg på vores online butik er rart, og vi takker på forhånd for din tid.

yderligere