Login
Register
startmenuen

Hvordan virker klimaanlægget

Klimaanlægget er dybest set et køleskab, der har til opgave at flytte luft fra uden for bilen. Den består af en kompressor, en kondensator, en ventil til ekspansion, en fordamper og en modtager / tørretumbler, der fungerer som et filter. I dette system cirkulerer kølemiddel stof kendt i teknisk jargon som R-134a.
 Kompressoren pres på kølemiddel og sender det til de kondenserende spoler, som almindeligvis placeret foran radiatoren. Kompression gør den varme gas, er det op til kondensatoren uddrive denne varme. Når kølemidlet køler, den passerer fra gas til væske, og gennem ventilen ekspansion kommer ind i fordamperen, mister tryk, som er blevet givet af kompressoren. I denne fase, en del af væsken bliver en gas med et lavt tryk, for derved at afkøle den resterende væske. Ved hjælp af ventilatoren af ​​bilen, cirkulerer luften gennem den kolde fordamper og inde.
Hvad kunne der ske med klimaanlægget

Hvis klimaanlægget ikke fungerer, er det muligt, at der ikke er nok kølemiddel i systemet: uden væske R-134a ikke er muligt at foretage væk varme. Det er ikke svært at opdage en læk, men det er mere kompliceret ordne det uden at skulle fjerne det. De auto dele, du kan købe fluorescerende farvestof, der skal indtastes i systemet for kølemiddel utætheder. I tilfælde af store tab, manglen på trykket forhindrer enheden til at fungere korrekt.

yderligere