Login
Register
startmenuen

For nem pleje laminat?

Faktisk er laminatpleje beskedent: det er ikke nødvendigt at indgive skrabning, slibning og lakering. At sørge for nok gnidning, godt vredet fugtig klud og kompleks forurening fjernet med acetone, vaske- og rengøringsmidler. Laminat - Et gulv, som ikke er bange for kemi.
Gulvbræt i interiøret

Parket bord vil tjene tilstrækkeligt i årtier

For bestyrelserne og sørg for, at neteško. Hvad vil det tage? Det er bare, at træet i lang tid holdt det originale udseende, specielle plejeprodukter at bruge. Når maden ikke skal glemmes, at en stor mængde vand er irrelevant, kan man ikke bruge støvsuger, bør stoffet grundigt skrues op. Hvad angår rengøringsmidler, der indeholder kemikalier, er de ikke tilladt.
Pris / kvalitet forhold

Omkostningerne ved laminat afhænger af sådanne faktorer:

    kvalitet;
    Rækkevidde modstand (23-31 off, og for området med høj belastning dyrere);
    Producentens navn.

Normalt er speciel indretning til prisen ikke påvirket. Generelt tager pengene til køb af laminater mindre end tømmer.

Parketprisen afhænger ikke kun af mærke, mærke og kvalitet eller den type træ, der anvendes i toplaget. For eksempel er bøg og eg den billigste, kirsebær og valnød - dyrere på det tidspunkt (de har tynde stænger, så råmaterialet sprøjtes meget mindre trives).
Et vigtigt aspekt af - miljømæssigt

På trods af dagens højteknologi, som øger Imiterer træ, laminat ikke et naturligt materiale. Siden produktionen af ​​kemikalier som påvirker sundheden negativt.

yderligere