Login
Register
startmenuen

Hvordan Klimaanlæg Work

Den første moderne klimaanlæg blev udviklet i 1902 af en ung elektriker ved navn Willis Haviland Carrier. Det var designet til at løse et fugt problem på Sackett-Wilhelms Lithographing og Publishing Company i Brooklyn, ville NY Paper lager på fabrikken tider absorbere fugt fra den varme sommer luft, hvilket gør det vanskeligt at anvende de lagdelte farvende teknikker tiden. Carrier behandlet luften inde i bygningen ved at blæse den på tværs kølede rør. Luften køles, når den passerede tværs af de kolde rør, og da kold luft ikke kan bære så meget fugt som varm luft, processen reduceres fugtigheden i planten og stabiliserede indholdet af papirets fugtighed. Reduktion fugtigheden havde også sidegevinst at sænke lufttemperaturen - og en ny teknologi blev født.
Carrier indså han havde udviklet noget med vidtrækkende potentiale, og det varede ikke længe før klimaanlæg begyndte dukker op i teatre og butikker, hvilket gør de lange, varme sommermåneder meget mere komfortabel [kilde: Time].
Den faktiske proces klimaanlæg bruger til at reducere den omgivende lufttemperatur i et rum er baseret på et meget enkelt videnskabeligt princip. Resten opnås med anvendelsen af ​​et par smarte mekaniske teknikker. Faktisk et klimaanlæg er meget lig et andet apparat i dit hjem - køleskabet. Klimaanlæg har ikke den ydre hus et køleskab er afhængig af at isolere sin kolde boks. I stedet væggene i dit hjem holde kold luft ind og varm luft ud.
Lad os gå videre til den næste side, hvor vi vil opdage, hvad der sker for alle, at varm luft, når du bruger din klimaanlægget.

yderligere