Login
Register
startmenuen

Husdeler for bærbare datamaskiner

 

Chassiset er en av de mest sårbare, og at han ofte led av mekaniske skader. Den bærbare enheten er i stadig bruk under transport ofte utsettes for kompresjon eller støt. Liten nok bruker uaktsomhet, er skroget skadet og må repareres. Handle nettbutikken "favoritter", du kan velge alle deler av kroppen raskt gjennomføre utskifting og helt gjenopprette enheten.

De mest sårbare delene av datamaskinen ikke er hengslene som kobler topp og bunn. Mekanismen er i stadig åpnes og lukkes, noe som fører til mekanisk slitasje, selv ved forsiktig håndtering. Hvis kjedet mislykkes, kan det forårsake skade på løkker, noe som resulterer i lengre tid og krever dyre reparasjoner. Andre deler av kroppen, lokk, plastbunn, topkeys rammer tastaturet, er også utsatt for mekanisk skade, slitasje, sprekkdannelse og bulker utgjøre en alvorlig trussel mot helse teknologi.

Vi tilbyr billige kjøpe deler av kroppen for bærbare datamaskiner, i tide til å erstatte alle berørte komponentene. Katalogen inneholder følgende populære produkter.

yderligere