Login
Register
startmenuen

I de seneste år mere og mere populære som et rullende garageporte

 

Det ville være bedst at skabe en garage to par svingdøre materiale korrosion. Derefter åbner døren fra gaden, vil du være i stand til at kalde det, og det andet par af porte til at forlade det område af webstedet for at reparere bilen eller på garagen. Minimumsstørrelse anses garage 3,2 m bredde og 6,3 m længde. I dette tilfælde bør persienner garage være placeret i nærheden af ​​venstre og højre side af garagen, ikke midten. Dyrere, men moderne og praktiske muligheder døre - dør rulle lift, som kan åbnes ved at trykke på knappen på fjernbetjeningen uden at forlade bilen.

Hvis du ønsker at spare penge og få bedre kvalitet, så vil du betale dobbelt porte af stål indramning og indpakket aluminium hegn. Dette vil give brugervenlighed, fordi døren vil være lette vægt, og det vil kræve minimale omkostninger. Disse døre vil koste mindre end træk, vippe op og rulle. Under alle omstændigheder, så husk, at dørene skal give nem ind- og udstigning, holdbarhed og beskyttelse indbrud. Døren skal installeres nødvendigvis pålidelig lås. Rynker bør give isolering til dit hjem maskine fra eksterne vejrforhold.

De har mange fordele. Et af de vigtigste er, at dette projekt tager næsten ingen plads foran garagen, som er helt sikkert velkommen af ​​bilejere, der har en lille gård.

Blinds kan være lavet af stål eller aluminium. Først lidt dyrere på grund af sin større beskyttelse og høj pris af selve metallet. Men aluminium er lettere og dermed billigere. Samtidig, de gør et godt stykke arbejde med at forsvare mod hacking.

Hvis dine skodder får brug for reparation, vil løbe være vanskeligt, fordi du kan købe komponenter del i enhver pro shop. Fans af harmoni og er tilfreds med valget af netop dette projekt, fordi blinds temmelig bred vifte af farver. Derfor skal du vælge den ønskede tone, kan du være sikker på, at din værftet vil drage fordel af denne beslutning.

Omkostninger blinds afhænger ikke kun af størrelsen af ​​netværket, men også den mekanisme, der driver design. Den billigste formål mekanisk styring. Dette er dog en smule mere vanskeligt, så det er bedst, hvis en sådan mekanisme til at købe aluminium persienner. Men denne form og billigste.

Mekanisk skodder prisen er ikke meget anderledes end en god svingdøre. Over tid kan den mekaniske fremgangsmåde til påvisning af mål erstattes med en forbedret elektrisk eller fjernt.

yderligere