Login
Register
startmenuen

Hvilken klasse af kosmetik til at vælge

 

På spørgsmålet om, hvilke kosmetik til at vælge - budgetmæssige eller dyrere - svaret er meget enkelt: vælge den bedste, du har råd til.

Jo højere klasse af kosmetik, jo højere kvalitet, effektivitet og sikkerhed. Ikke desto mindre er gode budget kosmetik vil også gøre sit arbejde, blot effektiviteten af ​​sådanne kosmetik vil være lavere.

Hvis du har brug for en god blød håndvask, eller en god fugtighedscreme, så er det realistisk, at du vil være i stand til at finde en god løsning blandt massemarkedet kosmetik eller blandt koreanske kosmetik, der vil ikke være nogen værre end apoteket kosmetik, der betragtes som en klasse over.

Men hvis du ønsker at finde en løsning med fx anti-aging ingredienser, med syrer eller med peptider, så skal du forstå, at massemarkedet vil du ikke finde et sådant redskab, kan sådanne komponenter ikke bare komme der. Fordi sådanne råstoffer er dyre og kun fundet i kosmetik højere klasse.

Som for professionelle kosmetik, det er lidt anderledes end kosmetik, som du kan købe dig selv, først og fremmest en højere koncentration af aktive ingredienser, og det faktum, at professionelle kosmetik kan vælges mere præcist, mere individuelt.

Det er mere udviklet på problemer. Mens kosmetik til selv-køb, hvad enten det er massemarked, apotek eller luksus, er mere universel, men det er ikke så tilpasset til specifikke problemer og opgaver.

yderligere