Login
Register
startmenuen

Strik. Hvordan ikke at miste købe trøje?

 

Wicker ikke fejlbedømme køb ting er gode, fordi de kan bæres i en sæson. Trøjer er ideelle, ikke kun for kold vinter eller regnfuldt efterår, men kølige aftener om sommeren. Wicker ser godt ud med jeans, kan de blive båret over lys skjorter, jakker ser godt ud med dem. Som du kan se, skal trøjer bevares til fremtidig brug. Men at købe en trøje - ikke så let opgave. Du kan købe noget, der vil sætte sig ned efter de første 2-3 vaske. Det er også nødvendigt at fokusere på modetrends. Ofte trendy nye ting hurtigt forældet, men hvis vi taler om en strik bluse har minimal risiko. Den vigtigste ting du vil finde nuancer at vælge en model, der passer perfekt ind i eksisterende kontor. For ikke at fejlbedømme købe en trøje?

1. Vælg model. Trøjer, der ikke kun ser stilfuld i størrelse, og vil bære i lang tid. Køb ikke stram krave. Meget svært, når du kan bære en skjorte under en sweater eller vest. Først på en måde, som de fleste lag, og det andet, ville føle sig bedre tilpas. Desuden kold sommer eller efterår aften, meget pænere at bære de ældre modeller og ikke har lyst til rustning.

2. Et kig på præparatet. Akryl og syntetisk er ikke så slemt som alle troede. Det er ikke nødvendigt at sweater udelukkende er fremstillet af naturlig uld. En sådan sammensætning kan reducere dine sokker kvalitet modstridende ting. Uld er let at smide i vasken kan fås. Desuden tillader trøjer blandede fibre opretholde en god form for lys uden vanskelighed, selv med tyktflydende konsistens bulk.

3. elegante farver er meget vigtigt for en trøje. Bemærk den måde den elegante model. Baren er altid på mode. Men endnu vigtigere ornament, der har et strejf af det. Stil til at tale om de typer af farver. Så være opmærksom på nuancerne. For eksempel, gule toner er ikke egnet til dem, der har den form for farve aspekt vinter. I dette tilfælde vil det element være urentable farvenuance, vil folk føle syg og træt.

Når man tænker trøje mærke fabrikant. Wicker gøre godt i Tyrkiet og Storbritannien, men priserne på disse to tilfælde kan afvige væsentligt.

yderligere