Login
Register
startmenuen

Udskiftning køleradiator

Det er nødvendigt, når det gav en lækage, og forseglingen af ​​revnen bragte ikke nogen positive resultater, eller når radiatoren er så tilstoppet, at motoren begynder at overophede.

For at udskifte køleren, skal du købe et nyt, der har visuelt tjekket det på grund af manglende spor af bump eller synlige revner.

Radiatorer findes i to typer: kobber eller aluminium. En kobber radiator er dyrere, men det er mere pålidelig, både hvad angår varmekapacitet, og med hensyn til muligheden for gentagne reparationer.

Hvis en aluminium er købt til at erstatte køleren

, Så skal du overveje at den har brug for et nyt sæt dyser.

Udskiftning køleren:

• Kølevæsken drænes, gennem proppen af ​​enheden eller i dets fravær gennem radiatoren hætten. På kobber radiatorer når dræner gennem kølerdækslet, skal to nøgler betjenes. En holder den gevindskårne del loddet ind i radiatoren, og den anden skrue proppen. Ellers er det muligt at afbryde den gevindskårne del fra radiatoren tanken, da det kun er loddet der.

• Den blæser (ved motorer med elektrisk drev) fjernes, først distribuere dets stik i ledningsføringen.

• Den øvre og nedre radiator forbindelser er tilgængelige.

• Self-fastsættelse af radiatoren.

• Den gamle radiator fjernes.

Før du installerer en ny køler skal du tjekke de sæder gummi indsætter på hvilken radiatoren hviler. Hvis de bliver værdiløse, de er ændret.

yderligere