Login
Register
startmenuen

Der er flere funktioner ergonomisk stol

    Første, det højdejusterbare. Højden af ​​en kontorstol skal være let indstillelige. Layered justering i pneumatiske modeller - den nemmeste måde at opnå den ønskede virkning. Den mest passende er en stol, hvis højde varierer fra 40 til 50 cm, at foden sidder fladt på bundfladen kan arrangeres, mens låret for at holde i vandret position og hånden - på højden af ​​skrivebordet.
    For det andet, bredden og dybden af ​​sædet. Stolen skal være bred nok og dyb nok til at give komfort til rådighed for alle, der sidder på den. Standard bredde er 43-50 cm. Dybden (fra kanten af ​​stoleryggen) bør være tilstrækkelig til at have en mand i afstanden mellem indersiden af ​​knæet og sædet blev tilbagelænet 5-10 cm. Sædet skal også i overensstemmelse med princippet "kontrolleret og tilbage".


    Støtten til lændehvirvelsøjlen. Støtten til lænden - en meget vigtig funktion ergonomiske stole. Lumbar spinal afdeling fører igen og ophold i en siddende stilling i lang tid uden støtte fra bøjning til bøjning (for at gøre det fladere) og provokerer spændinger i lænden. Den ergonomisk stol bør have et regelsæt i lændehvirvelsøjlen (højde og dybde), så hver bruger til at tage passende lumbal kurve sin stilling.
    Bagsiden af ​​stolen. Ryglæn bredde ergonomisk stol kan være mellem 30 og 48 cm. Hvis ryglænet er adskilt fra sædet, skal det justeres i højde og hældning. Det bør bidrage til at støtte den naturlige krumning af rygsøjlen, især lændehvirvelsøjlen. Hvis ryglænet og sædet sammen, fred skal bevæge sig frem og tilbage, og det er meget vigtigt at have en limiter, der forhindrer overdreven skævhed når at lede efter den ønskede position.
    Seat materiale. Materialet til sæde for kontorstole og lænestole bruges, bør være stram nok til at give et behageligt ophold i en lang periode. Stoffet er mere foretrukket end en hård overflade.
 
Nye ergonomiske stole er blevet udviklet som et alternativ til den traditionelle. Men det vigtigste mål for udviklerne var på bagsiden med komfort kombineret tilbud god støtte. Derudover nogle producenter formår at producere møbler, fuldt ud opfylder de ergonomiske krav, ikke at forglemme om design og skabe en unik, stilfuld og moderne produkter.

yderligere