Login
Register
startmenuen

Hvordan vælger en seng?

Hvis. Et valg mellem at købe en sofa og en seng, så skal du vælge en seng Selv hvis du har kun ét rum (i dette tilfælde er det muligt at tænke på design af soveværelse, stue). Bed - en obligatorisk og, man kunne endda sige, det vigtigste møbel i huset! Alt andet - er sekundær. At spise eller vi ser en film hvor som helst, og vi går hjem for at sove og tilbringe en tredjedel af livet i sengen. Af meget du kan undvære, men ikke på kvaliteten af ​​sengen. Lad os tale om, hvordan man vælger den rigtige seng.
Hvordan til at vælge en seng: Bed Design
At vælge en sengeramme

Sengen består af en ramme og en base, hvorpå madrassen er lagt. Sengeramme kommer i to former:

    To support ryglæn og to laterale sider bar (bar).
    Fire monteret sidebar og ryg. Sammenklappelig ryglæn kan være to eller en (af hovedet).

Bed med gavle, seng oporamiderevyannaya

en seng med ben i børnehaven

Hvis sengen af ​​den anden type er konstrueret (uden de understøttende backs) er behov for støtte. For det meste er fire fødder. Mens der er andre muligheder: hjulene, sidevæggene, ekstra base gulv (podium, platform) og andre.

Hvilken ramme er at foretrække? Faktisk er det ligegyldigt, båret på benet i sengen eller på ryggen, hvis producenten er god eller dårlig. hver seng er lang tid, men billige møbler knirke tage hurtigt fra godt og skal udskiftes.

    det er den retfærdighed, at seng fødder er mere udbredt end brudt igen, dog noteret. Valget er dit.

Det er også vigtigt, og rammen materiale. De mest pålidelige sengerammer - dem der er lavet af massivt træ og metal. Smedejern senge nu højeste mode. Stærke nok senge med flettede rammer.

Mindre pålidelig seng af fiberplader og MDF. På crack fiksering kan forekomme løsnes at gøre sengen knirker. Sandsynligheden er endnu større, hvis sengerammen af ​​spånplade fremstillet. Ja, sengene er de billigste, men de har ændret og bliver hyppigere.

yderligere