Login
Register
startmenuen

Hvilket er bedre at vælge aircondition til lejligheder

Når du vælger en balsam rejser mange spørgsmål: hvordan du køber aircondition til en lejlighed, hvordan du vælger det, hvad er dens optimale pris? Selvfølgelig svarene, som kan give rådgivere butikker, men det er bedre at være oplysninger "kyndige" køber snarere end senere fortryde købet foretages. Producenter af klimaanlæg tilbyder nu et stort udvalg af udstyr helt forskellige i design, funktionalitet og design.

Konventionelt kan alle kilder til afkøling afhængigt af designet opdeles i split systemer og emballeret.

Monoblok udførelsesformer repræsenterer en indretning bestående af kun én blok (vindue, mobil), hvorimod, som delt-system består af flere blokke (søjle, væg, kassettebåndoptagere).

Hvad skal man købe klimaanlæg for lejligheden?

Det er for nylig været efterspurgt og populær vinduet klimaanlæg på grund af den nemme installation (monteret i åbningen af ​​vinduet) og den finanspolitiske omkostninger, men nu blev de erstattet af mere raffineret, rolige og multifunktions varianter - nemlig en split-system klimaanlæg og mobil.

Mobile klimaanlæg eller split-systemer.

Hvor kan jeg købe et klimaanlæg? Dette spørgsmål generer enhver potentiel køber, men før du køber enheden bør nøje afveje "professionelle" og "ulemper", må forstå, hvordan du installerer aircondition i lejligheden, samt at afgøre, om det passer dig.

yderligere