Login
Register
startmenuen

Hvordan man vælger en bil for olie?

Hver bil ejer, optagning motorolie til maskinen, tænke over, hvad slags tekniske problemer opstår med bilen, hvis du bruger denne motorolie. De fleste bilister køber olie fra kendte og populære producenter, uden at kontrollere kvaliteten, og betale en masse penge på samme tid ...

Der er sæsonbestemte og off-season olie, mineralsk, syntetisk og semi-syntetiske olier slags. Mineralske olier anvendes til indenlandsk produktion af de gamle biler. Det er højviskos struktur og ikke forårsager lækage af tætninger i bilen.

Semi-syntetiske og syntetiske olier hjælper hurtigt at starte bilen om vinteren, når det er koldt udenfor, beskytte motordele fra slid. Mineralolier, strukturelt tyktflydende, afkølet i en varme detalje.

Syntetiske olier er modtagelige for overophedning og arbejder ved lave temperaturer ikke forårsager oxidation, når de anvendes i lang tid. Selektion for maskinen olie bør udføres på grundlag af motorens udstedelsesdato, typen og den tilstand, hvor køretøjet benyttes.
Hvordan man vælger en bil for olie?

Når du vælger en motorolie er taget i betragtning: vejtype, som køretøjet bevæger sig, lufttemperaturen. Brug olien anbefales af producenten køretøjer. Hvis du vælger den forkerte bil olie, vil det medføre slid på dele meget hurtigere.

Vehicle Producent altid angiver de gennemsnitlige værdier af viskositet, med mindre ændringer af driftsbetingelserne. Bemærk, at du har brug for en anden motorolie i en anden periode.

Normalt fyldte producentens fabrik en speciel olie, udskiftning af som er lavet efter udløbet af en vis periode. Efter pause, fyldt med høj kvalitet olie i bilen.

Ved valget af olie til bilen, er det værd at lytte til ikke blot at producentens anbefalinger, men også være opmærksom på de sliddele. Automobile ejere af brugte biler foretrækker indenlandske mærker af motorolier, og altid bruge mineralsk olie og sæson.

De importerede biler, anbefaler vi at bruge høj kvalitet syntetiske eller semi-syntetisk olie, men ikke forbyder anvendelse af mineralolie af fineste kvalitet. Det anbefales at skifte olie på motoren med forvask, hvis et olieskift er en viskositet til en anden .

yderligere