Login
Register
startmenuen

Hvilke herbicider mod ukrudt vælge typer af herbicider

På Jorden, er der tusindvis af arter af ukrudt. De fleste af dem er enårige, vokse fra frø og lever kun én sæson. Andre rodukrudt, i stand til at reproducere sig selv hver sæson under gunstige betingelser. De skader, de forårsager er indlysende, fordi de stift konkurrere med kulturplanter for lys, fugt og næringsstoffer, du har brug for. Derfor er ukrudt i de dyrkede arealer skal løses.

Lugning er kendt som den mest udbredte metode BASF Agriculture til sådan en kamp, ​​men det garanterer ikke løsningen på problemet, fordi de rodukrudt kan spire selv i landet med de resterende dele af jordstængler. Desuden er lugning er meget arbejdskrævende, og styrken er ikke alle gartnere til at måle deres fysiske udholdenhed og sundhed. En enklere måde at holde ukrudtet Grib vores lodder kræver inddragelse af forskellige herbicider til at løse hvert problem individuelt.

Der herbicider fortsat handling for ødelæggelsen af ​​vegetationen i hele behandlingsområdet. Det er nok til at sprøjte en opløsning af lægemidlet planteblade overflade, og efter 2-3 uger ukrudtet visner med rødder. De er nemme at bruge til rengøring af arealer med afgrøder græsplæne eller jordbehandling før skabelsen af ​​blomsterbede. Lægemidler af denne type, men med en højere koncentration, anvendes til behandling af forsømte jord, eller for at imødegå særligt ondartede ukrudt, såsom ko pastinak.

Der er selektive herbicider, ødelægge ukrudt i en bestemt kultur: kan man nemt klare det evige problem med mælkebøtter på græsplæner uden at påvirke græsplæne korn græs, mens andre er i stand til at ødelægge ukrudt vegetation i kartoffelmarker. Den herbicid fortsat indsats. Universal værktøj til at bekæmpe alle former for ukrudt. Ideel til behandling af jord til plantning. Klar-til-brug herbicid kontinuerlig handling.

Medikamenthætteglasset-sprøjte. Praktisk til mindre procesområder, såsom træstammer af træer, de omkringliggende områder langs hegn og huse, stræder. Meget herbicid kontinuerlig handling. Forhøjede niveauer af det aktive stof giver dig mulighed for at kæmpe med et særligt ondartede ukrudt (ko pastinak, kvik, padderok, havre græs, Snerle, osv ..) Og nezhelaelnoy træer og buske. Selektivt herbicid til græsplæner og jordbær. Imod etårige og flerårige tokimbladede ukrudt i græsplæner.

Den perfekte middel mod mælkebøtter. I jordbær afgrøde anvendes efter høst. Selektivt herbicid til afgrøderne. Den ødelægger ukrudt uden at beskadige kultur. Dråber på grundlag af en beskyttende barriere mod spiring af ukrudt. Det giver beskyttelse i 1-2 måneder.

yderligere