Login
Register
startmenuen

Sorter af sænkede lofter og materialer, der anvendes til at udføre dem

I dag lofter overraskende mangfoldighed. Nogle er i stand til at gøre rummet lyst og luftigt, andre effektivt understrege sin bedste side, andre er mesterværker af design. Særligt originalt og funktionelt design af suspensionen type. Dernæst vil vi forklare, hvilke typer af falske lofter eksisterer og anvendes i moderne hjem.

Af alle typer af nedhængte lofter det er denne, måske den mest populære. De kan være fremstillet af en tynd film af PVC eller klud stof, et snit meget nøjagtigt størrelsen af ​​lokalerne og stramt udspændt på rammen. Hvis materialet er uigennemsigtigt, loftet minder om klassiske malet eller kalket. Satin har den virkning blænding og iriserende overflade, og lak loft tillader dig at se en afspejling af det rum, mere plads. Metallic stof ser futuristisk og ruskind - mystisk.

PVC-materiale har en standard bredde på 1,5 meter, så store områder af deres omhyggeligt forseglet. Tekstil stof kræver ikke en forbindelse, da det har en bredde på op til 5 m. Ved montering tænke over fremtiden for belysning. For at skabe effekten af ​​blinkende stjerner lys motor kan integreres med en svigtet fiberoptisk kabel.

Stretch design fortjent kærlighed forbrugeren. Efter alt, de er meget smukke, og du kan gøre dem helt til din smag. Forskellige nuancer, mønstre, teksturer, fotoprint - alt dette skaber et rigt udvalg. Installation af loftet er hurtig og smidig, og den pleje, de har brug for næsten ingen. Og ligesom alle legendariske vandtæt PVC lærreder. Det er bare prisen på disse produkter er stadig en høj, desværre.

Stretch lofter

Beskriver de typer af nedhængte lofter og de materialer, der anvendes til deres præstationer, værd en stop på dette design. I dette tilfælde er omkredsen af ​​loftet gipsplader underlag, inden i hvilken er en insertion af en strakt film eller stof. Dimensioner på boksen kan være alt - det afhænger af de særlige kendetegn ved de særlige lokaler og mål. Hvis du skal, for eksempel visuelt hæve loftet, understreger stramme lærred, hånd kasser gøre bøde.

Du kan lave et hul i kassen ikke er rektangulær, og cirkulært eller ovalt. I dette tilfælde godt er loftet "stjernehimlen". Optimalt box bruges på rumhøjde op til 2,5 m En anden mulighed -. I midten af ​​en strækning loft er en "pille" af gipsplader. Her kan du sætte en smuk lysekrone.

yderligere