Login
Register
startmenuen

Udvælgelsen af ​​ketsjere til tennis - Tennis Product Portal

Valg håndtag størrelse

Den nemmeste måde at få løsningen på stiften til at bestemme, eller ej - er at sætte en tennisketsjer i hånden. Så fat det, og sætte pegefingeren på den anden side ind i mellemrummet mellem fingrene og håndfladen bærer ketsjeren. Hvis afstanden bredde lig med bredden af ​​din pegefinger om, så er dette pin er for dig.

Generelt er princippet om vælgehåndtag: Vælg så stor en greb, som du er komfortabel med at spille.

Det amerikanske system udtrykker længden af ​​grebet omkreds i centimeter. Europa viser, hvor mange ottendedele af en tomme af cirklen (minus 4 inches). F.eks størrelse 4 3/8 amerikanske system i den tredje dimension svarer til den europæiske.

 Ketchere med hoved som "Oversize" og "Super oversize" bedre egnet til dem, der ønsker at spille på bagerste række eller to spillere, fordi disse flagermus forlader med yderligere snor overflade for bedre spin og skære bolden. Imidlertid bør det bemærkes, at begyndere som en ketcher anvendes kan øge antallet af unøjagtige slag.

Disse flagermus har en stærkere effekt. De er også kendetegnet ved en forøget "sweet spot" - det centrale område af strengene. Hvis du finde dig selv på dette område, du føler, at det slog Racket Center. Det udtrykkes i en særlig "komfort" punch. Generelt, med god teknik, og bolden skal spille altid falder i samme "sweet spot". Med fjernelsen af ​​kontaktpunktet bolden med strenge af ketsjeren center, "komfort" slag falder. Mest ubehagelige især når bolden falder meget tæt på kanten, da ketcher så modtager en stor moment, rulle i hånden, og den kraft og præcision strejke er faldende. Ketsjere med en forstørret hovedparti tilgive let ikke-centrale chok.

Ketchere med hoved af typen "MidSize" og "MidPlus" mere foretrukket at udføre udbud og enheden.

For at spille i sommeren mod de magtfulde fjendtlige angreb mere passende hoved type "midsize" er, som de giver bedre styring af slagtilfælde end "kvote". For at bruge Tackle og flagermus "kvote", men de giver flere muligheder for at få bolden til at ramme på grund af den øgede areal er værre end "MidSize" for at bringe kick kontrol.

Som et kompromis, hovedet "MidPlus" betragtes, mere kontrolleret i forhold til "oversize" Kick tilbud. Denne effekt er mere magtfulde end "MidSize". Ketsjere med "MidPlus" hoveder bliver stadig mere populære på grund af sin alsidighed.

Nogle virksomheder tilbyder "Super oversize" model, hvis område strækker sig til 870 cm. Square. Disse giganter, ofte for ringe kontrol over bolden.

yderligere