Login
Register
startmenuen

Kan kosmetik og pleje at være smuk

Forestil dig Wellness lancerer ugentlige nyheder mærker, vi kan lide at teste dem og anbefaler dem til dig! Nedenfor er fem kosmetik og pleje at være smukkere!

Det kunne interessere dig og 8 uimodståelige skønhed gave sæt.

Læs nedenfor omkring 5 og skønhedspleje produkter!

    Det dramatiseret skummet Londa Professional skaber sikre og holde mængden af ​​dit hår. Hans kraftfulde formel bidrager til at styrke håret meget fint. Det tilbyder et rigt styling og stærkt hold. Efterlader ingen klistret eller fedtet hår. 39 lei tilgængelige i professionelle skønhedssaloner.
    Skummende Gel Sensibio af Bioderma, 200 ml er en beroligende og fugtgivende skummende gel, der blidt renser følsom hud, ansigt og øjne, lindrer og fugter, mens du spiller komfort irriteret hud. Sensibio Foaming Gel 200 ml flydende gel tekstur er farveløs, gælder let, skum og kan bruges med en pensel til at rense huden. 45 lei, tilgængelige i apoteker.
    Hyaluronic Sleeping maske fra Bruno Vassari dens tekstur er lidt geleres med en formel baseret på valg af aktive ingredienser, der arbejder i synergi. På huden under søvn til at vågne op ansigt hvilede, hydreret og glat. Formlen indeholder høj koncentration af hyaluronsyre, der kombinerer de to typer af hyaluronsyre. Pris til rådighed på beautyone.

  • натурална козметика за коса

Find ud af de tre løsninger til at slippe af med cellulite.

    Timeless Rejuvenator Cream Prodigy fra Skeyndor med hvid trøffel ekstrakt hus i Piemonte Italien redensificarea væv støtte, mens lyset er og hud vitalitet. Resultatet: lysere hud med en finere mikrorelief-. 639 lei rådighed i skønhedssaloner Geta Voinea.
    Natural Glow Gavesæt fra Cremer, som indeholder Velvet mattifying creme med agurk ekstrakt og kompleks Affipore, Iris istibile øjencreme med hyaluronsyre og babassuolie, kysset af en Rose micellar løsning, der fjerner urenheder og døde celler lăsându- din hud glødende og revitaliseret.
   

yderligere