Login
Register
startmenuen

Så der er den rigtige for dig madras?

Begge føler Sealy madras lavet af høj densitet hukommelse skum produceret, forudsat at det samme niveau af underliggende støtte og en samlet rige, robust og væsentlig føler. Det er indlysende, hvis du har en chance for at røre og lagde sig på en madras ved Sealy madras med en tæthed og tykkelse, der blæser de fleste mennesker væk i første omgang, især efter ankommer i en kasse. Disse underliggende støtte er vigtig i utrolig styrke og holdbarhed, uanset hvad du føler opt.

Forskellen mellem de to kommer i den indledende følelse og den måde madrassen reagerer på din krop, når du ligger ned. Den bløde, fluffy Sealy madras giver den helt rigtige mængde af vasken, for at skabe en hyggelig atmosfære knus. Virksomheden Sealy madras, som man kunne forvente, har et fastere greb, med mærkbart mindre "give", at nogle men tavshed og kompromisløs støtte.

Forskellen er at ændre densiteten og i hver af skummet madras lagdeling. Den bløde madras består af tre lag skum fremstillet med en mere fleksibel komfort lag oven af ​​bestemmelsen piling rokkende følelse. Firmaet madras er lavet af to lag, med en tungere, mere robust top komfort lag, der giver udtalt stabilitet og.

  • matraci.tm

Hvorfor ikke flere muligheder?
Nogle vil måske undre sig, hvis valg er så vigtigt, hvorfor er ikke mere end to føles tilbyde sig selv? Det er en god idé, og noget, som vi studerede. Men efter en omfattende test, prototyping og forskning med tærskler, fandt vi, at alt for mange valg kan være overvældende. Vi fandt, at vores bløde og faste madrasser folk mødte fremherskende præferencer, så vi forpligtet til at oprette en simpel, men personlig erfaring med Sealy.

yderligere