Login
Register
startmenuen

5 tips til at gøre det perfekte Statement med stole

Dit valg af stol kan make-or-break fornemmelsen af ​​dit hjem.

Ingen anden møbel går under mere kontrol end den ydmyge stol. Hele verden bruger dem, men alle kan lide deres egen type. Nogle mennesker mix-og-matche forskellige farver og versioner, mens andre opretholde en streng ensartethed.

Så hvorfor sådan drøftelse over nogle stole?

Du ser og føler ingen anden møbel mere end stolen. Hver morgen hver frokosttid, og hver aften, er din krop indkapslet i en stol. Du vælger hvilken stol at sidde i, afhængigt af dit humør, og omvendt kan en stol virkelig påvirke, hvordan du føler. Tænk bare på de tidspunkter som et barn, når du hadede sidder ved middagsbordet, ofte i stole, der ikke var egnet til din ramme. Eller de tidspunkter, hvor hårdt, dårligt designede stole forårsage ømhed og smerter. Under alle omstændigheder, stolen og den menneskelige krop skal arbejde sammen for at skabe tilfredshed.

Men bliver tilfreds med din stole er ikke nok. Som mennesker er vi altid på udkig efter steder at præsentere vores identitet. Det er en regel, vi lever med så sociale dyr. Vores hjem er vores reden, og alt inde i det fortæller alle, hvem vi er.

Så du ønsker at have stole, der er komfortabel, men også afgive en redegørelse.

De behøver ikke at være fire gigantiske, grønne læder-polstret, gyldne besat troner omkring din spisebordet. Helt ærligt, vi fodret op med de fleste detailhandlere forsøger at piske den idé. Det er gamle, og alt for ofte skaber en falsk æstetik. Det, vi taler om her, er fuldstændig modsat. De er showpieces, som ikke kun til pynt. De er smukke stykker af håndværk, som ikke bare at se på. De gør opmærksom på sig selv uden over-gør det.

De er design-ledede stole. Design i stil, altid. Det er netop, hvor vi ønsker industrien til at gå, og Cult Furniture viser vejen med vores omfattende sortiment.

Vi har sat os sammen og komme op med fem måder, hvorpå vi tror, ​​du kan lave en erklæring med dine stole. Vælg en eller to tip, eller kombinere alle fem, og skabe en erklæring med din stole, at du er stolt af.

1.) Klassiske stil stole med et moderne twist

Nogle mennesker siger, at du ikke kan slå de gamle klassikere. Men vi siger, du kan. Forbedre på gamle mønstre og revitalisere traditionelle stilarter med nye drejninger, dristige farver og forskellige teksturer.

Tag vores Charles Eames DSWs. Avantgarde klassiske stole, der var revolutionerende for deres tid. Vi fremstiller dem fra nutidens materialer som polypropylen, så vi kan forme dem til den perfekte form. De er også mere miljøvenlig end gamle stil plast og skov.

Tag et kig på vores bestsellere i dette område for at få en idé om, hvad de ville se ud i dit hjem.

Kombiner disse med vores børn DSW Eames stole til at fuldføre en familie sæt.

yderligere