Login
Register
startmenuen

10 universiteter tilbyder gratis Skrivning Kurser Online

Se vores liste over universiteter, der tilbyder gratis online skrivekurser. Lær om, hvad kurser er tilgængelige, og hvilke emner de dækker at finde kurset, der passer til dig.

Online Skrivning Kurser for Credit
Mange skoler tilbyder gratis online kurser og materialer gennem OpenCourseWare (OCW) projekter. Mens den formelle optagelse er ikke nødvendigt at få adgang foredrag og andre materialer, disse kurser normalt ikke award kollegium kredit. Studerende, der ønsker den samme lette adgang og mulighed for at anvende deres studietid i retning af en grad eller certifikat program måske ønsker at overveje kurser, der kan føre til en alternativ form for kredit.

For langt mindre end omkostningerne ved at indskrive i en traditionel klasse, Study.com tilbyder hundredvis af online-kurser, der giver de studerende til at begynde at arbejde deres vej mod reelle kollegium kredit. Den engelske 104: College Sammensætning kursus er netop et sådant eksempel. Gennem en kombination af video lektioner og selvevaluering quizzer, registrerede medlemmer kan lære at udforme en velorganiseret essay, citere deres kilder og redigere deres egen skrivning. Hver lektion indeholder også skrevet udskrifter, der er tilgængelige for alle til gratis. Kapitler i dette kursus omfatter:

Konventioner Skrivning: Usage - Instruktører diskuterer tips til at udvikle klare sætningsstrukturer, god diktion og en stærk skrivestil.
Dele af et essay - Dette kapitel dækker prewriting strategier og metoder til at organisere et essay. Vigtigheden af ​​en stærk afhandling, glidende overgang sætninger og en engagerende introduktion er også drøftet.
Essay Skrivning - Forskellene mellem overbevisende og personlige essays er dækket sammen med strategier til tackling af publikum og foregribelse modsatrettede synspunkter.
Sådan revidere en Essay - Instruktører demonstrerer strategier for brug af kilder i et essay og evaluere et argument logik eller beviser.
Brug af udgangsmaterialer - Tips til at skrive en bibliografi eller værker citeret side og undgå plagiat er dækket i dette kapitel.
Gratis Online Non-Krediterede Skrivning Kurser
Massachusetts Institute of Technology (MIT)
Skrivning og Læsning af Essay
Skrivning og læsning Short Stories
Gennem MIT OCW program, kan eleverne hente en række bachelor-og kandidatniveau niveau kursusmaterialer, der dækker emner i blandt andet essay, expository og teknisk skriftligt. Kursusaktiviteter og formater omfatter opgaver, eksamener, forelæsningsnoter og videopræsentationer.

Skrivning og Læsning af Essay fokuserer på essay som en populær litterær genre. Pensum angiver to essay antologier som kursus tekster, som kan købes online. Kursusaktiviteter omfatter en læser dagbog og en række personlige opgaveskrivning.

Kurset i skrivning og læsning Short Stories giver de studerende mulighed for at studere karakter udvikling, plotte og synspunkt. Udvalgte forfattere omfatter blandt andet, Flannery O'Connor, Alice Walker, William Faulkner og John Updike.

yderligere