Login
Register
startmenuen

Fordele ved Stretch Ceiling

Eksklusive funktioner i stretch lofter lader dig gennemføre stort set alle designerens koncepter grundet forskellige farver, teksturer og designs.

Tid - Installering af stræk loft kan tage flere timer. Der er ingen grund til at fjerne møbler, fordi processen er ren og ikke indebærer nogen skader. Ingen støv eller papirkurven under loftet installationsprocessen.

Sikkerhed - loft materiale indeholder ingen skadelige komponenter, er lugtfri, ikke-brændbar, og allergivenlige. Stretch lofter kan installeres i hospital eller børnehave.

Vandtæthed - i tilfælde af lækage af rør eller tag en strækning loft materiale vil indeholde vand og forebygge skader af værdifulde genstande.

Lyd og varmeisolering - stretch loft eliminerer akustiske effekter og skaber en ekstra varme og lydisolering på grund af luft mellem de vigtigste loft og det strakte materiale.

Vedligeholdelse - hængelofter ikke akkumulere statisk elektricitet og derfor ingen støv samler sig på overfladen. Det er tilstrækkeligt at tørre lærred med en fugtig klud hvert par år til at bringe tilbage den oprindelige glans. Vores loft ikke deformeres og bevarer sin farve.

Holdbarhed - stretch lofter tjene mindst 10 år, hvilket eliminerer behovet for periodisk pudsning af loft revner.

Pris: en stærk og holdbar stretch loftet er en omkostningseffektiv løsning. Det sparer omkostninger til materialer og arbejdskraft udgifter på maintenance.Stretch loft skjuler manglerne i det eksisterende loft, såsom pletter, revner, uregelmæssigheder og andre fejl, der ellers ville kræve dyre reparationer.

Geninstallation - farve og tekstur af loftet kan ændres ved fjernelse af gammelt materiale og installere en ny en på den samme ramme.

Begrænsninger: - Stretch lofter kan ikke bruges i ekstreme temperaturer: de bør ikke installeres i saunaer eller i lokaler, hvor temperaturen får under 5 С som materialet bliver skørt og pauser.

- Materialet kan blive beskadiget med en skarp genstand som en pulje cue. Hvis du vil installere en strækning loft i et rum med et poolbord, først overveje højden af det eksisterende loft. Hvis det er inden for rækkevidde af en cue er det ikke en god idé. Reparation af en beskadiget lærred kan være umuligt.

- Det er umuligt at installere en strækning loft på egen hånd. Stretch loft kan kun installeres af en dygtige fagfolk ved hjælp af særligt udstyr.

- Begrænsninger af belysningen: for glødelamper pærerne ikke bør overstige 50W; for halogen pærer: 35W.

yderligere