Login
Register
startmenuen

At finde den rigtige pude

Der sover, især på bagsiden, skal indkapsle hovedet på en lille flad pude.
Liggende skelet afbildet.

For lavvandet, bør det også være, ellers facet af halshvirvelsøjlen er overbelastede, hvilket kan føre til for tidlig slitage. Er hage lidt på skrå til bryst, ryg sovekabine er rigtige.

En kvinde liggende på siden i sengen på en pude.

Side sveller har brug for et betydeligt tykkere pude, der også skal være store.
Et skelet liggende på siden som en grafisk.

Vigtigere, det understøtter hovedet, således at rygsøjlen danner en lige linie til bækkenet. Dette fritager intervertebrale skiver, det så natten kan bedre optage næringsstoffer: I løbet af dagen, er skiverne presses af trykket af tyngdekraften, natten de kan absorbere igen.

Ikke kun formen af ​​puden er vigtigt for deres fyldte påvirker vores søvn: dun og fjer puder er et rent naturprodukt. De er meget glat og kan støbes godt. For sveller, der kan lide at rette puden endnu, der er ideel. Men gør dunpuder positionsændring med den værste og give fugt dårligt igen.

  • възглавници от естествени материали

Hvem sveder meget, skal sove på Syntetisk derfor foretrækker. Disse puder kan normalt nemt vaskes i vaskemaskinen. Dette er meget vigtigt, især for folk med støv allergi. Desuden kan en del af den syntetiske fyld nemt fjernes, når puden skal være polstret for hårdt endnu. Den store ulempe ved plast flager er, at de klumper sig sammen hurtigt.

Modul Pillow
Modul puder er fremstillet af en flerhed af skumlag med forskellig tykkelse. Disse varierer i kanterne og i midten. Så de skal være placeret forandring under søvn kan kompensere særlig godt. Siden fjerne lag af puden og kan sættes tilbage i en anden rækkefølge, kan du tilpasse med skråt skåret pude selv hældning hans behov.

En terning viskoelastisk skum
En optimal tilpasning til kroppen lover viskoelastisk skum. Det reagerer på temperatur. Kroppen varme gør den blød og glat, så puden er optimalt tilpasset til sovekabine, og omslutter dem. Men det kan også være en ulempe for folk der kan lide at sove i kølerum, disse puder er for hårdt.

yderligere