Login
Register
startmenuen

Prøv forskellige former for motion!

Lær at udføre hver øvelse korrekt!
Før du får dine hænder på en håndvægt, du bedre ved, hvad du laver. Det er afgørende at lære korrekt form for motion. Du vil forbedre resultaterne og reducere chancerne du skade dig selv. Hvis din gym ikke har en træner, ser på youtube, eller spørge nogen, der kender.

Hvis indtil nu du kun bruger frie vægte, ændre dem med maskiner. Enhederne kan arbejde dine muskler fra forskellige vinkler og på forskellige intensiteter. Du bør altid kigge efter nye og sjove måder at træne. "Variation er nøglen!"

Et meget vigtigt aspekt af evnen til at få muskelmasse, udover øvelserne selv, er at være konsekvent i din indsats. De træning en gang i en blå måne kun lade dig ned. Hvis du virkelig ønsker resultater, er du nødt til at dedikere et program.

  • протеини Суроватъчен протеин 81 + 750 гр

Følger en workout plan!
Du behøver ikke gøre det konstruerer et hus uden en plan, ikke? Du må ikke tage en hammer, nogle søm og du begynder at slå dem, i håb om, at du vil leve dit drømmehus. Ligesom når du bygger et hus, og når du opbygger den krop, du har brug for en plan at følge.

Rest til muskel gevinster!
En af de bedste tips er at forstå, at dine muskler vokse, når du hvile, ikke når du træner. Du hørte rigtigt, ikke gøre dig selv større og stærkere, mens du er i rummet. Uanset hvad du gør efter træning.

Hvis du ikke lader dine muskler til at inddrive ordentligt, vil din krop være over-uddannet. Det er langt fra den ideelle tilstand, hvor du ønsker at være din krop. Hvad du ønsker, er at genskabe dig til din næste træning og give din krop en chance for at hvile og komme sig.

Drik dit vand!
Folk er uvidende om behovet for rent vand, ren i deres liv. Kroppen indeholder 70% vand. Blod, muskler, ledbånd, led, led og væv indeholder vand. Vand er det medium til transport næringsstoffer til cellerne.

Jeg drikker mindst tre liter vand om dagen, hvoraf 1 er det kun under uddannelse. Når jeg vågner, jeg starter min dag med et glas vand.

"Vand er dit liv, jo mere vand er god, bedre er liv," sagde Norman Walker, som levede op til 97 år.

Tag det roligt på cardio træning!
Du må ikke begå den fejl at forsøge at sætte muskler og fedt at komme i gang på samme tid. Det er enten den ene eller den anden. Hvis du gør intense cardio øvelser dagligt, vil du sabotere bestræbelser på at sætte muskler. Cardio for ofte har en negativ effekt på muskel vækst.

Cardio påvirke recovery gevinster styrke og til at brænde glykogen som værdifulde. Tilføjelse muskelmasse er den bedste måde at øge dit daglige stofskifte (RMR - hvile stofskifte). Hvis RMR er høj, du forbrænder flere kalorier dagligt og er lettere at blive slank.

yderligere