Login
Register
startmenuen

Tips til at købe lejlighed

At købe en lejlighed, ligesom større virksomhedskøb, energikrævende, især når tilbud og muligheder, du har er talrige. Her er hvad du bør vide, når du er klar til at foretage dette skridt.

Først skal du lave omhyggelige beregninger og forsøge at forudse eventuelle overraskelse omkostninger. Budgettet skal fastsættes efter de eksisterende tilbud, derfor et lille marked undersøgelsen er mere end velkommen. Tænk hvor mange penge du har, og hvor du kan klatre op i baren for det bedste valg.

Fej ordentlig bolig, regulering er obligatorisk, før du beslutter dig. Så du kan se, hvis huset blev bygget i henhold til loven, hvis et realkreditlån, hvis ejeren har gæld, hvis en titel er sælger eller er eneejer.

Et meget vigtigt aspekt er, om moms er inkluderet. Tilsvarende, hvis det samlede beløb, der indgår andre områder såsom parkeringspladsen.

Hvis du ønsker at slippe for sig af disse detaljer, konsultere en ejendomsmægler. De opkræver gebyrer, normalt 1% eller 1,5% af den samlede købspris betalt for lejligheden.

Hver køber søger lejligheder i områder mest tilgængelige og velassorterede. Afhængig af behov og muligheder, kan både centrum og forstæderne af byerne betragtes varianter.

Hvis du ejer en bil, og det er uundværligt afstand fra downtown bolig eller til punkter af interesse, vil ikke være et problem. Situationen ændrer sig, hvis du bruger offentlig transport. Derefter transportveje betyder, at du nødt til at være omkring, og skoler, hospitaler, parker, butikker og indkøbscentre som godt.

En ny lejlighed vil føre til lavere reparationer omkostninger i tid end den, bygget før revolutionen. Også, i årenes løb, kan du sælge til en meget lavere pris.

Hvis bygningen endnu ikke er afsluttet, men vil være sikker på at købe lejligheden skal underskrive en reservation kontrakt, efterfulgt af salget.

Afhængigt af personligheden eller erfaringer hver, mange mennesker er interesseret i, når de søger et nyt hjem, kvaliteten af ​​naboerne, om ejendommen har nogen sikkerhedssystem, hvis termisk rehabiliteret, hvis det elektriske system fungerer perfekt, hvis visningen er tilfredsstillende, eller om altan, terrasse eller have er rummelig.

Hvis du leder efter et godt køb, kan du spekulere muligheder, som konkurs eller insolvens af bolig, eller hvis du er mere pragmatisk, find boliger på salg ejere er i en vanskelig økonomisk situation eller lejligheder i færd med afskærmning.
nødvendige dokumenter

Ifølge webstedet adoraurbanvillage.ro, er køber forpligtet til at fremlægge hos notaren, identitetskort, om fysiske eller juridiske personer handle constitutil samfundet, plus bevis for registrering for virksomheden og AGA købsbeslutning den. Ud over disse foranstaltninger, skal køber betale en række notar gebyrer.

På den anden side, skal sælger give notaren med følgende dokumenter:

    en handling af jord, hvor de byggede blok uden afgifter
    den handling af erhvervelse
    byggetilladelse;
    tingbogen af ​​lejligheden;
    forsyningsvirksomheder kontrakter indgået med specialiserede virksomheder;
    Selskabets stiftelse;
    Firma registreringsattest;
    Afgørelse til salg;
    Hvem beslutning om at underskrive og forsegling af virksomheden;
    skat certifikat fra kommunen.

yderligere