Login
Register
startmenuen

Guide til at vælge den rigtige madras

Nøglen til en god nætter søvn er primært at vælge den rigtige madras. En dårlig kvalitet madras eller blot valgt den forkerte årsag ubehag, hvile eller endda problemer med rygsøjlen smerter. På den anden side, en kvalitet madras, passer til dine behov, kan hjælpe med at sænke niveauet af stress (hvis du sover i en behagelig stilling, vi har flere chancer for at hvile og rolig søvn kan oversætte i en tilstand af passende sundhed).

Den første indikator for, at vi skal overveje at vælge en madras er dens fasthed. Madrassen bør støtte din krop i neutral, dvs. liggende stilling, kolonnen bevarer sin naturlige krumning og skuldre, hoved, balder og hæle er støttepunkterne. Hvis madrassen er for hård, vil det lægge øget pres på disse punkter for støtte. Hvis det er for blød, vil de ikke være nok vedvarende pres på udøvelse af hele kroppen.

Et andet aspekt, der skal tages i betragtning ved at vælge den rigtige madras er dens størrelse. Madrassen er normalt vælge afhængigt af størrelsen madras eller seng, men skal vælges i overensstemmelse med dine behov. Således skal madrassen være mindst 15 cm højere end din højde for at undgå at sove udenfor madrassen. Den anbefalede bredde for en enkel madras for den gennemsnitlige person er 80-100 cm, og for en dobbelt er mindst 160 cm.

Madras højde skal være mindst 18 cm for en god støtte. Kvalitet madrasser stiger med deres højde, men er ikke forpligtet til at være nødvendigvis en tyk madras og meget god.
For at vælge den bedste madras for dig, så prøv flere modeller i udstillingslokalet madras fasthed og størrelser. Hvis en madras er ikke cofortabila showroom, sikker på at der vil være nogen efter købet.

yderligere