Login
Register
startmenuen

Hvad betyder mineralvand har, som du ikke ønsker?

En bemærkelsesværdig effekt af drikkevand mineralvand er en reduktion i gennemsnitlig vægt af din tegnebog. For at reducere omkostningerne og hjælpe med portabilitet, kan du forsøge Concentrace, en koncentreret lille flaske tørrede mineraler fra Great Salt Lake, der har saltet fjernes. Jeg er splittet mellem den lette at bruge Concentrace og de mulige farer ved at bruge det.

Først den gode del: du bare sætte et par dråber Concentrace i dit vand, og det bliver meget mineraliseret med ikke bare magnesium, men en række spormineraler. Concentrace kan forbedre ledsmerter, som vist i dette forsøg på knæ slidgigt (selvom denne undersøgelse ikke synes at blive indekseret af Pubmed ... hmmm ...).

Men vær forsigtig med Concentrace. Postevand er ikke tilladt at have mere end 0,01 ppm arsen. De Concentrace instruktioner sige at anvende i alt 40-80 dråber pr dag, så lad os sige, at du bruger 20 dråber i et glas vand. Det kommer ud til lige omkring 0,01 ppm af arsen. Åh åh?
Så er mineralvand en undervurderede tillæg?

Der er sikkert en grund til, at mineralske vand fjedre blev højt værdsat af så mange gamle kulturer, med personer, der rejser mange miles at søge sundhedsmæssige fordele. I moderne tid, har World Health Organization anerkendt magnesium niveauer i drikkevandet for at være et vigtigt sundhedsproblem offentlige, på grund af de mulige hjertesygdomme fordele ved at drikke hårdt vand.

Vi havde ikke engang komme ind i potentielle fordele ved at tage i større mængder af andre spormineraler. Heller ikke vi diskutere fordele fra højere indtag af bicarbonat, som er til stede i mange mineraler. Eller hvad hud hydrering fordele eller evne hårdt vand for at undgå mineral leecher, der sker, når kogende fødevarer i blødt vand?

Magnesium og calcium i mineralvand er også typisk meget biotilgængelige (endnu mere så når de indtages sammen med et måltid). Alt i alt kan mineralvand være et nyttigt supplement til dem, der har råd til det, da det kan give en pålidelig daglig løft til niveauet af vigtige næringsstoffer.

yderligere