Login
Register
startmenuen

Undgå almindelige fejl

 Må ikke handle hos junior afdeling for arbejdstøj. Hvis du er gammel nok til at have til at overveje arbejdsbeklædning, gøre det, når voksne shop. Det gælder også for tøj butikker, der appellerer udelukkende til teenagere og meget unge voksne som "Forever 21". Det betyder ikke nødvendigvis, at du nødt til at klæde præcis ligesom din mor eller far. Men hvis du forsøger at finde tøj til at hjælpe dig med at blive taget alvorligt som en ung voksen, er du nødt til at acceptere, at du er nødt til at klæde den del - i hvert fald på arbejde.

 Shop i butikker med høj kundeservice. Ved at sammensætte en garderobe af arbejdstøj, ofte din bedste allierede er gode sælgere i en kvalitet butik. Dette kan være en stand-alone butik, såsom en herretøj butik, eller et stormagasin. En kyndig sælger kan hjælpe dig med at vælge tøj til at opfylde dine behov, være sikker på det passer ordentligt, og accessorize korrekt.

  • roklite

    Find en sælger klædt mere eller mindre i den måde, du ønsker at klæde.
    Det kan hjælpe til at bringe en person, hvis dom du har tillid til denne form for shopping trip.For eksempel din mor eller din mode-kyndige ven).
    Ja, du har brug for at prøve på tøjet. Dårlig montering tøj er ikke professionelle.
    Sørg for pasform. Bare fordi du kan bære det betyder ikke, det passer ordentligt. Dette omfatter bukser, der viser linjerne i dit undertøj, og baggy overdimensionerede skjorter.
    Mindre ændringer er normalt tilgængelige på højere-end butikker, og kan gøre en stor forskellige i pasform og udseende.
    Husk: de sælger i sidste ende vil sælge dig hvad du vil, selvom det virkelig ikke er i overensstemmelse med passende eller god smag. Sørg for, at du holder dit mål i sigte, og ikke vende tilbage til stor tøj, der ikke kan bæres til at arbejde.

 Hold dit tøj i god stand. Sørg for at du altid bære tøj, der er ren og presset, ellers giver indtryk af dårlig hygiejne. Øv hvori dit outfit aftenen før du bære det, så du ikke er på et tab for hvad de skal bære.

    Gør dit vasketøj en gang om ugen og strygning når det er nødvendigt, så du ikke nedbryder dit arsenal af rent tøj og blive tvunget til at bære beskidt tøj.

 Hvis din chef eller anden overordnet ikke kan lide dit tøj element, ikke bære det. Din ret til at klæde hvordan du vil for en stor del stopper ved døren til kontoret. Dette kan betyde, at selv hvis dit tøj er teknisk passer en dress code eller retningslinje, kan dine overordnede nedlægge veto mod dit tøj valg og i vid udstrækning, er der meget lidt, du kan gøre ved det. Dette er ikke gymnasiet, hvor kommer i skole med en frastødende t-shirt får dig til at vende i inside-out.

    Spørgsmål som hoved-tørklæder til religiøse grunde kan eller ikke kan være retligt beskyttet i dit land eller stat.
    Love mod seksuel diskrimination eller ulighed kan også tilbyde en vis beskyttelse, igen afhængigt af dit område.

yderligere