Login
Register
startmenuen

Hvordan Googles Self-Driving Car vil ændre alt

Forestil dig at få i din bil, skrive eller tale et sted i bilens interface, så lade det køre dig til din destination, mens du læser en bog, surfe på nettet eller lur. Selvstændige bilkørsel - kram af science fiction siden de første veje blev brolagt - kommer, og de kommer til at radikalt ændre, hvad det er at komme fra punkt A til punkt B.

Grundlæggende teknologi allerede i brug

"De byggesten førerløse biler er på vej nu," forklarede Russ Rader, senior vp af kommunikation ved Insurance Institute for Highway Safety. Han pegede på de forreste-nedbrud forebyggende systemer, som i flere år har været i stand til at advare førere af en forestående hindring og anvende bremserne, hvis de ikke reagerer hurtigt nok.

Disse systemer blev hurtigt efterfulgt af teknologi gør det muligt biler til self-park ved dimensionering op en gratis stedet og automatisk styre ind i det, med chaufføren kun styre speeder og bremsepedal. Mercedes-Benz tog autonom kørsel yderligere med sidste års afsløring af et styresystem, der virker på motorvejen, under visse omstændigheder.

Den første store spring til fuldt autonome køretøjer skyldes i 2017, da Google Inc. (GOOG) sagde, at det ville have et integreret system klar til markedet. Enhver større bilproducent er tilbøjelige til at følge med begyndelsen af ​​2020'erne, selv om deres systemer kunne afvikle blive mere sensor-baserede, og stole mindre på netværk og adgang til at kortlægge oplysninger. Google sandsynligvis plejer fremstilling biler. Mere sandsynligt, det vil licensere software og systemer.

yderligere