Login
Register
startmenuen

Når en person kjoler sig selv, så deres karakter kommer til udtryk ved deres valg af tøj

Anytime en person lægger på tøj, de udtrykker noget om sig selv. Det er derfor, vi har så mange tøjbutikker, og hvorfor så mange penge er brugt på tøj. Folk kan lide at vælge deres eget tøj og udtrykke sig ved, hvad de slid. Folk kan snakke en masse, men deres tøj virkelig tale mere.

Døm ikke en bog på dens omslag

Sandt at den måde, vi klæder nogle gange kan sige en masse om vores personlighed. Men nogle gange ser kan være deceiving.The mest almindelige type af mennesker, der gør dette er de mennesker, der ønsker opmærksomhed. Den enkelte kan bare klæde den måde, de tror, ​​det ville gøre folk tror mere om dem. De køber de dyre tilbehør og alle mærkevarer god. Nogle mennesker bare klæde nogensinde så fancy, nogensinde så rart at du tror dem at være af højere position i samfundet, men i virkeligheden er de bare iført en mask.Similarly, en person, der er meget rig måske ikke ønsker at bære et dyrt jakkesæt overalt han går.

Men bare holde op med at tænke over. Er det virkelig korrekt at bare dømme nogen ved deres tøj? Det kan afsløre små karakteristika om personen. Men ikke det hele. En kvinde, der klæder meget smukt (dette er en anden almindelig eksempel) på ydersiden måske ikke være en meget nice person på indersiden. Ser ikke fortælle os alle ting om den person. Hvis du ønsker at vide de personer egenskaber. Må ikke se på det tøj, men se på hjertet. Så har du tilladelse til at bedømme person.

Folks valg i alle ting afspejler deres karakter, selv ned til detaljerne i deres tøj.

Folk instinktivt erkende, at hvis man vælger at bære dyre tøj, er en gør en forsætlig opgørelse, måske viser en rigdom eller smag. Ligeledes er man gør en erklæring af en anden art, hvis man vælger at bære billige tøj. Selvom meddelelsen, i dette tilfælde, kan være, at tøj er ikke af stor betydning. De, der klæder til at rumme den nyeste mode viser, at de værdsætter holde trit med udviklingen. En persons valg at bære tøj, der smigrer dem, eller, der ikke gør en erklæring om deres kropsbillede og selvopfattelse. Endvidere er der den videnskabelige forskning for at støtte tanken om, at sartorial spor, detaljerne i ens tøj, har signifikant betydning, i hvert fald inden for en bestemt kultur, til de øvrige medlemmer af denne kultur.

yderligere