Login
Register
startmenuen

Sådan opdaterer du din garderobe på et stramt budget

Vi har altid en tendens til at tænke, at for at forbedre vores garderobe eller opdatere vores udseende, er vi nødt til at bruge masser af penge eller købe rigtig billigt tøj. Det er fuldstændig forkert. Virkelig, alt hvad du skal gøre, er at foretage mindre justeringer til dit eget tøj og tilbehør. Hvis der er behov for at foretage indkøb, bliver du nødt til at lære at shoppe smart og have en plan på plads, før du går på din shopping tur. Tjek disse hurtige tips og tricks til at hjælpe dig opfriske din garderobe for mindre!

Sværhedsgrad: Let
Tidsforbrug: Under et klædeskab vurdering bør kun tage en dag; tilføje gode stykker til en garderobe tager tid.

Sådan gør du:
    Tag en vurdering af din eksisterende garderobe. Din garderobe skal have mindst følgende grundlæggende nemme stykker: en lille sort kjole, en hvid bluse, en neutral cardigan, en knælang nederdel, sorte kjole bukser, et par jeans, en ensfarvet t-shirt, en ensfarvet rullekrave , en jakke, et par hæle, et par støvler, et par kjole lejligheder, et par casual lejligheder, og en grundlæggende håndtaske. Denne liste er fundamentet for enhver god garderobe. Typisk kan en kvinde mix & match disse elementer til at skabe tøj til enhver lejlighed uden at bruge en masse penge til at købe nyt tøj. Sørg for at have disse elementer i din garderobe.

    Udnyt "slutningen af ​​sæsonen" salg. Butikker er praktisk at give ting væk i slutningen af ​​hver sæson for at gøre plads til den næste sæsons varer. Du kan finde ud af om disse salg ved at deltage i en butik mailingliste. Typisk vil en butik starte foråret salget i marts og har clearance i april. Juli er den bedste sendetid til sommer salg til start, løb lige igennem August i clearance mode. Fall salget vil begynde i september til oktober. Vinter salg vil begynde umiddelbart efter Thanksgiving. Salget vil fortsætte gennem feriesæsonen og clearance starter dagen efter jul til januar.
    Shop på sending butikker eller andre secondhand butikker for mærkenavne. Nogle af disse butikker kan have hyppige shopper kort at støtte dig i din indkøbsliste. Du kan også tage dit gamle tøj til sending butikker og forhåbentlig få penge tilbage for at hjælpe dig foretage mindre opdateringer til din eksisterende garderobe.
    En anden nem måde at opdatere din garderobe er at bruge trendy tilbehør. Billigt, trend-rigtige smykker og sko kan helt forbedre dit udseende uden at bryde dit budget.

Tips:
    Mix & match til at skabe nye outfit, combos. Hvis du altid har tendens til at bære den samme outfits, prøv at tage disse få nemme stykker til at mikse og matche for stor stil, for eksempel: skræddersyede sorte bukser, sorte kappe kjole, smuk cardigan med feminine detaljer, farverige bluse og en stor skræddersyet jakke. Du kan nemt mikse og matche disse par vigtige brikker til at skabe forskellige outfits.
    Genskab dine smykker. For eksempel, tage dine lange halskæder og fordoble dem op. Så binde en smuk bånd på enderne, hvilket skaber en nyere, chunkier version af dit gamle halskæde. Dette vil øjeblikkeligt jazz op dit outfit.
    Skift din håndtaske. Du kan nemt besøge din nærmeste taske værksted og få dem tage din aktuelle strop eller håndtere og erstatte med en anden type. Dermed vil have minimal udgift.
    Forstå dit budget. Bare fordi noget er til salg betyder ikke, du er nødt til at købe det. Gem dine penge. Men hvis du skal købe en dyr vare, få dine penge værd ved at investere i en klassisk form og farve. Denne måde kan du få mere end en sæson slid ud af det.

yderligere