Login
Register
startmenuen

Madrasser og Sleep positioner i hvert enkelt rygsmerter Diagnose

En vigtig faktor, der kan påvirke individuelle præferencer for madrasser, senge og sovestillinger er den specifikke tilbage tilstand en person har. For eksempel:

Slidgigt. Patienter med smerter fra slidgigt i facetled kan foretrækker at sove på deres sider med deres knæ kruset op (i fosterstilling). Dette hjælper med at åbne op facetleddene i rygsøjlen og kan lindre en tilsvarende pres. Alternativt sove i en tilbagelænet stol eller en justerbar seng, der gør det muligt for hovedet og knæ at blive ophøjet kan også lette presset på facetled.

Degenerative disc sygdom. Patienter med smerter fra degenerative disc sygdom kan foretrækker at sove på maven, da det kan lette presset på diskplads. Patienter kan føle sig mest trygge ved at bruge en relativt fast madras og placere en flad pude under maven og hofter, hvilket yderligere kan reducere stress på lænden.

Spinal stenosis. Mennesker med smerter fra spinal stenose kan foretrække at sove på deres sider med deres knæ kruset op (i fosterstilling). Dette hjælper lindre presset på nerven roden. Sove i en tilbagelænet stol eller en justerbar seng, der gør det muligt for hovedet og knæ at blive ophøjet kan også lette presset på nerven.

Generelt opløftende knæene let ved at placere en pude under dem, mens liggende på ryggen kan hjælpe mange generelle former for lændesmerter. Mange patienter også finde, at det er den mest behagelige måde at sove efter rygkirurgi.

Sove i en tilbagelænet stol, eller en justerbar seng, der tillader en at sætte hovedet og knæene op (semi-Fowler position), kan også hjælpe folk med lændesmerter søvn bedre. Konkret patienter, der lider af tilstande, hvor smerterne føles værre, når man står ret op og ned og bedre, når bøjning fremad kan drage fordel af en tilbagelænet stol eller justerbar seng.

yderligere