Login
Register
startmenuen

Shop på en butik, der har specialiseret sig i madrasser

Justerbare senge er en stor mulighed. Hvis du finder du er mere komfortabel at sidde i en hvilestol end ligger ned, så prøv en justerbar seng. De tillader dig at ophøje dit hoved og knæ let at lette presset på lænden. Du kan også skabe den samme effekt ved hjælp puder.

Spørg om komfort garantier eller prøveperioder før du køber. Mange stater stadig tillader forhandlere til at give, hvad der kaldes en komfort garanti. Bed om det, før du køber, og være sikker på at du forstår detaljerne, såsom hvorvidt du er forpligtet til at betale shipping, hvis den indeholder en pengene tilbage garanti eller ombytning, hvis du skal returnere madrassen inden for en bestemt tidsramme, etc .

Kontrollér garantien. En god madras vil have mindst en 10 år fuldstændig erstatning eller ikke-forholdsmæssigt garanti.

Beskyt din investering. Glem ikke en form for vandtæt madras beskytter. Pletter vil annullere din garanti.

Tjek alle de muligheder og variationer. Giv dig selv en trøst test, hvis sælgeren ikke tilbyder dig en. Bed om at prøve en fast, en overdådigt, og en pude toppen i samme mærke kvalitet og pris. Lig på hver enkelt i 10 til 15 minutter. Når du finder den mest komfortable type madras, bede om at se mere af den slags.

De sælgere på en madras special-forretning har normalt mere uddannelse på hele emnet søvn. Prøv at finde en butik, som bærer flere store mærker, såsom Sealy, Serta, Simmons, og tempurpedic.

Husk, det er din madras, din ryg, og dine penge, så det er værd at tid til forskning det og få det bedst mulige madras. Hold øje med tilbud og salg, og altid forsøge at forhandle forsendelsesomkostninger.

yderligere