Login
Register
startmenuen

Top Laminatgulve Tips!

Overvej hvor det går - høj trafik områder såsom indrejse gange og køkkener kan have brug for laminater med overlegne slid lag, så overvej dem, der har aluminiumoxid føjet til dem for ekstra holdbarhed; og forskellige områder, såsom kælder eller badeværelse kan have behov for særlig underlag til at håndtere potentielle trusler fugt.

Glem ikke underlag! - Som med alt, er ikke alle underlag skabt lige - de bedste produkter vil tilbyde god kvalitet lydabsorption og hjælpe udglatte ufuldkommenheder i din undergulvet. Tag dig tid til at forske de forskellige muligheder, især hvis du, og hvis du kigger på et laminat, der allerede har et underlag senere fastgjort, og hvis du planlægger at bruge laminat i badeværelset eller med gulvvarme.

DIY-venlige? - Ja, laminatgulve er en af ​​de mere DIY-venlige gulvbelægning muligheder, selv for gør det selv nybegyndere, så længe du gør due diligence med at forberede undergulvet, bruger de rigtige redskaber og henvise til producentens anvisninger. Der er tonsvis af how-to guider og videoer online, herunder denne fiks serie på NALFA hjemmeside, men hvorfor ikke starte lige her på Hjem Gulvbelægning Fordele med vores laminat DIY installation guide.

Andre laminatgulve muligheder - Hvis du er interesseret i den generelle idé om et laminatgulv, især på grund af sine grønne akkreditiver, så andre gode grønne alternativer til at overveje, er bambus, eukalyptus og korkgulve. Disse gulve er skabt ved hjælp af lignende fusing teknologier som dem, der anvendes til at skabe laminater, og ofte bruger lignende "klik-lås" flydende gulv installation processer. Også af interesse er producenterne WE Cork, som ved siden af ​​deres 100% kork rækkevidde, også skabe laminater, der inkorporerer en high-density kork lag snarere end den sædvanlige HDF lag for at skabe en blødere, mere behagelig fornemmelse.

yderligere