Login
Register
startmenuen

De 5 typer telefonnumre Cases: hvordan du vælger

I det øjeblik du får en helt ny telefon, du blot ønsker at vise det frem, finde alt det skjulte funktioner, udforske det fuldt ud, før du tænker på selv at beskytte det. Den første og vigtigste ting du behøver for at komme er en skærmbeskytter, der er lavet specielt til din telefon, fordi det vil hjælpe med at beskytte mod ridser og andre skader på din skærm. Næste ting du har brug for; en meget god telefon tilfældet. Her er de forskellige typer:

Slim Cases: Disse er normalt plast eller gummi og er den mest almindelige og ønskede telefon tilfældet i byen. Nej virkelig. I byen, ligesom, på gaden. De er billige og farverige og fuld af personlighed, så de fleste mennesker går til dem som en måde at udtrykke sig selv. De er gode, fordi de er stødabsorberende og er nemme at glide ind lommer. Denne type telefon sag er dårligt, fordi de ikke er holdbare, kan de revne, hvis lavet af hård plast, og de er ikke vandtæt, så telefonen ikke er beskyttet mod dette element.

    Folio Cases: Dette er en mere elegant type telefon sag, fordi det er lavet af læder (ægte eller falske) og kan fungere som en tegnebog. De dækker forsiden af ​​din telefon annonce godt, så der er ekstra beskyttelse. Andre selv komme med en hårdere etui inde, der beskytter din telefon nogle flere. Den dårlige del er undertiden telefonen sagen vil ikke dække alle de sider, så du ikke fuldt dækket af ting som vand og støv ind de små havne, der kan være på siderne af telefonen.

    Robuste Cases: Kom lige til den dårlige del, disse telefon tilfælde er tunge og pladskrævende, hvilket gør et naturligt slank telefon ligne en mursten. De kan også gøre det svært at nå bestemte knapper på telefonen, især i siderne. Men de tilføjer greb til din hold, selv for våde hænder. De kan være fremstillet af hård gummi så de giver en slags imprægnering evne.

    Tough Cases: Disse, som navnet antyder, er hårde for real! De er lavet af meget hård plast, der føles næsten ubrydelig. Forestil dem som en hårdere version af plast dem. De er nogle gange svært at hægte på, men en gang på, du har ingen bekymringer om dem. Men de er også voluminøse og kan være svært at passe ind i din lomme tider. Du er nødt til at vrikke dem i. Det fede er, at de kan have en personlighed også, som dem i billedet ovenfor, så du kan blive forkælet for valg.

    Flip Cases: Det er dem, der kan fungere som står for din telefon og er mest almindeligt anvendt med tabletter. De har en flip cover som Folio tilfælde, men låget kan bøje på måder, der gør det muligt for enheden at stå oprejst, næsten omdanne den til en stationær pc, bare mindre. Nogle kommer med faciliteter til at forankre et tastatur, der kan bruges som et alternativ til de fleste touch-screen-enheder til at give dig en bærbar computer oplevelse.

yderligere