Login
Register
startmenuen

4 bedste strande i Dubai

En fantastisk 2 km strand med turkisblåt vand og en smuk kulisse. Jeg har for nylig boede her i sidste weekend for et ophold-kation og nød hvert øjeblik på stranden. Vejret varmer op, men vandet er stadig koldt, og vinden er stadig høj. Du kan altid tage en pause og nyde strand vand aktiviteter såsom windsurfing, bådture, padle boarding og så mange muligheder at vælge imellem. Madinat Jumeirah Beach er en af ​​de 4 bedste strande i Dubai uden tvivl!

Cove Beach
Cove strand har åbnet i 2014 i skyggen af ​​Burj Al Arab. Nu er en strandbar / klub / restaurant, jeg stadig catagorise det som en af ​​de 4 bedste strande i Dubai på grund af musikken, stemningen og stranden, være tæt på Burj Al Arab gør en perfekt kulisse, hvidt sand og turkis farvande igen. Sikkert anderledes end de fleste på listen, men absolut et besøg værd!
Den Ritz- Carlton Dubai

  • Atlantis The Palm

En 350 meter skinnende hvide sandstrand, denne sommer, vil familier har en større grund til at vende tilbage til den udvej solbeskinnede kyster som de damer og herrer i Ritz-Carlton udrulle en sjov-tastic oplevelse for sine ældste og yngste beboere med et fuldt program med kunst og kunsthåndværk, film under stjernerne, camel rider på stranden og møder med falke.

Kite Beach
På den perfekte dag, vil du finde over 40 kites på stranden, kite-surfere farve himlen med deres smukke kites, mens alle tans, nyder vandet, fødevarer lastbiler. Det er den perfekte strand at være omgivet af beboere, expats og turister. En åben gratis strand for alle. Gribe dit space tidligt vil være klogt i weekenden. Du har alt hvad du har brug for lige der for dig. Familier med børn har endda små parker på tværs af stranden med en løbebane. Kite Beach i Dubai er blevet så berømt og så elsket af alle!

yderligere