Login
Register
startmenuen

Sådan køber højre vindue eller Room Air Conditioner

Dagens vindue og værelse klimaanlæg er stille-driftsmæssige vidundere af design, der kan gøre et fremragende stykke arbejde med køling værelser eller lukkede rum. Det trick, når de køber et nyt rum klimaanlægget er at vælge en model, der passer til dit værelse, og vil løfte opgaven billigt, effektivt, og pålideligt.

Sammenlignet med en hel-house air condition, værelse klimaanlæg er mere overkommeligt at fungere, hvis du blot ønsker at køle et eller to værelser. De er også den mest fornuftige løsning, hvis du ikke ejer ejendommen, eller du ikke ønsker at tilbringe big bucks for en hel-house system. For mere om at sammenligne fordelene ved værelse og hel-house klimaanlæg, se Er Central Air Conditioning en Smartere

Valg end Room AC
Der er mange energieffektive modeller med en række funktioner, fra digitale termostater til fjernbetjeninger og variable fan hastigheder. Dette er en uvildig vindue og værelse air conditionere købe guide, herunder oplysninger om typer og energieffektivitet.

Fordele ved Room AC
Omkring en fjerdedel af amerikanske husholdninger har på værelset klimaanlæg, og tallene er stigende. De faktorer, der er med til at drive denne popularitet omfatte:

Prisoverkommelighed. Små modeller koste så lidt som $ 100. Store værelse klimaanlæg, med større kølekapaciteter, kan køre op til $ 700.

Effektivitet. Mange enheder har variabel digital kontrol i stedet for de simple Høje og lave indstillinger for tidligere modeller. Enheder med energi-saver switche giver yderligere hjælp i at skære ned på forsyningsudgifter.

Tilgængelighed. Vindue og værelse klimaanlæg sælges på de fleste big-box byggemarkeder, samt ved store supermarked kædebutikker, varehuse, og selv apoteker. Frigidaire, GE, Kenmore og LG er blandt de mest solgte mærker.

Nem installation. De fleste vinduet klimaanlæg komme med nem-at-bruge monteringssæt. Fritstående bærbare ACs brug minimal opsætning og kan flyttes fra rum til rum.

Nem Hook-Up. Du sætte dem lige ind i en beholder, selvom nogle kræver elektriske forbedringer. Relativt små værelse klimaanlæg, som dem, der trækker mindre end 7,5 ampere af elektricitet, kan simpelthen sættes i en standard beholder, der ikke deles med andre større apparater. Større AC enheder kræver en dedikeret 120-volt kredsløb-faktisk, de største modeller har brug for en 230-volt dedikeret kredsløb. Tag disse elektriske behov i betragtning, når du vælger en model.
Typer af Room AC

Fridgidaire
Window-monterede AC enhed er nem at installere og designet til at passe mange størrelser af dobbelt-hung vinduer eller i åbninger indrammet i en ydervæg.

Der er tre hovedtyper af værelse klimaanlæg: vindue enheder, vægmonterede enheder og bærbare modeller. De skriver, der passer dit værelse er ofte afhængig af installationen muligheder, uanset om en enhed kan monteres i et vindue, der kan bygges ind i en væg, eller skal være mere bærbare. For information om et beslægtet type værelse klimaanlægget, se Ductless, Mini-Split klimaanlæg.

Vinduet klimaanlæg
Vinduet enheder er langt den mest populære. Modeller kan installeres i de fleste enkelt- eller dobbelt-hang vinduer og typisk kommer med harmonika paneler, der gør for en sikker pasform. Nogle er også designet til at passe i skydevinduer.

Installation af en vindue enhed er en forholdsvis nem DIY projekt, som diskuteret i artiklen Sådan installeres et vindue air condition. Sørg for at måle de indvendige vindue dimensioner før du handler. Retninger og hardware bør medtages.

yderligere