Login
Register
startmenuen

Tips til længere Laptop batterilevetid

Vi har alle været der. Du er i et møde, eller på farten, eller i et klasseværelse, og du finder, at din rædsel, at din bærbare computer er næsten død. Måske har du glemt strømforsyningen, måske er der ikke en tilgængelig stikkontakt. Uanset årsagen, er din batteri svindende, og du stadig har ting at få gjort. Håb er ikke tabt, dog. Der er nogle ting, du kan gøre for at købe mere tid på at næsten-dødt batteri, så du kan møde en deadline eller svare på en vigtig email før det er for sent.

Nogle af disse teknikker er, når du har brug for at strække dit batteri i det øjeblik, mens andre er forebyggende foranstaltninger, bedst gennemføres før batteriets levetid kommer op kort. Der er en vis overlapning mellem de kort- og langsigtede strategier vil vi skitsere nedenfor, men selv når de handlinger, er de samme, kan årsagerne bag det være anderledes.

Short-Term Batteri-Stretching Strategier
Hvis du er i en hård plet lige nu, der er ting du kan gøre for at forlænge batteriets levetid med det samme. Ingen af ​​disse tiltag vil faktisk øge mængden af ​​strøm tilbage i batteriet, men i stedet vil reducere den mængde strøm den bærbare computer bruger, så du kan klemme i et par mere dyrebare minutter, før batteriet går kaput. Navnet på spillet i disse tilfælde er strømforbruget, og du har brug for at reducere din til så lidt som muligt.

Aktiver din bærbare batteri Saver Mode eller Eco Mode
Designet med den slags forhold i tankerne, vil de fleste Batteri-Saver eller Eco tilstande engagere en række automatiske ændringer at forlænge brugbar batterilevetid-mange af de samme ændringer, vi vil gøre her. Denne gemte profil vil justere din bærbare indstillinger og skift komponenter i energibesparende tilstande til at hjælpe dig rationere din resterende juice lidt længere.

Når du har aktiveret den automatiske batteri-saver værktøj, er der stadig masser af skridt at tage for at ernære sig endnu bedre effektivitet. Dette gøres ved at slukke unødvendige enheder, justere indstillinger til at reducere strømforbruget, lukke uønskede apps og processer, og justere dine aktiviteter til at bruge mindre strøm.

Deaktiver Ubrugte Devices og porte
Den nemmeste måde at reducere strømforbruget er simpelthen at slå ting fra. Hver komponent i din laptop har brug for strøm til at fungere, men det betyder ikke, du har brug for til at drive alle disse komponenter hele tiden. Start ved at frakoble eventuelle unødvendige periferiudstyr (ligesom en USB-mus eller eksternt drev) og slukke de største magt hogs, som Wi-Fi og Bluetooth-radioer, grafikprocessorer, og ubrugte optiske drev.

ADVARSEL: Inden du deaktiverer en komponent eller enhed, stop og sørg for, at denne enhed ikke er i brug, og at det ikke er vigtigt at fortsætte driften af ​​den bærbare computer. For eksempel behøver du ikke ønsker at deaktivere harddisk, der huser operativsystemet, eller processoren kører hele laptop. Kun deaktivere disse enheder, du komfortabel slukke.

For at deaktivere ubrugte enheder på et Windows-system, åbne dit system kontrolpanel og finde Enhedshåndtering. I Enhedshåndtering, er enkelte komponenter grupperet efter kategori. For eksempel vil Netværkskort ofte omfatter både LAN-adapter, som giver Ethernet-tilslutning, og Wi-Fi, til trådløst netværk.

De fire standard kandidater til at spare strøm er grafikkortet (findes under Skærmkort), det optiske drev (findes under DVD / CD-ROM drev) og Ethernet og Wi-Fi-adaptere (under Netværkskort). Find den enhed, du vil lukke ned inden for den relevante kategori. Højreklik på enhedens navn, og vælg "Disable" fra drop down menuen.

Mens du er i Enhedshåndtering, kan du også slukke ubrugte porte. Ligesom en forlængerledning venstre tilsluttet en stikkontakt, disse uudnyttede propper stadig har magten går igennem dem, og miste nogle i processen. Den reelle indvirkning på batteriets levetid vil være minimal, men hvis du har brug for at ernære sig et minut eller to af livet, vil dette hjælpe. Tag et hurtigt blik på dine porte, og sluk noget, der ikke bliver brugt, ligesom USB-porte med intet tilsluttet dem.

Mens du kan deaktivere USB-porte på en Mac via terminalen program, det er noget, it-administratorer ville bruge til at låse ned Macs til sikkerheden. Vi anbefaler ikke at gøre det som en slutbruger, fordi det kan gøre dit system handle op. Du kan dog deaktivere Bluetooth og Wi-Fi i menulinjen øverst på skærmen.

yderligere