Login
Register
startmenuen

Kjole til Success Tips

Så mange af de indtryk, vi giver andre folk fra visuelle referencer kommer. Alligevel kropssprog, fagter og tone kombinere med vores tøj stil og pasform. Alle disse elementer tilsammen vil tage dig langt foran flokken. Mange mennesker tror, ​​at dit CV er nøglen til en stor-lignende stilling, men det er ikke. Dit CV er nøglen til et interview, men det indtryk, du giver, hvad der gør dig eller pauser.

Forestil dig dette: Du har en samtale på mandag morgen. Dit CV er overbebyrdede til dato, følgebrev, og du er sikker din forskning af denne virksomhed, det giver dig mulighed for indsigtsfuld at tale med up-to-the-minute udvikling. De er klar, ikke?

Nah! Hvad vil du bære? Endnu vigtigere, hvad er dit tøj end din arbejdsmoral at sige? Efter den klassiske Albert Mehrabian 7% -38% -55% normalt 55% af den anden opfattelse af den person, du baseret på dit udseende.

Pressede khakis og en knap-down skjorte Oxford er stor?, Hvis du ansøger om en kundeservice point. Et nålestribet skjorte, ingen slips, uld gabardine bukser og koordineret sportsjakke er ideelle til en entry-level management eller ikke-finansielle salgsrepræsentant stilling. For de fleste "hvide krave" positioner, et mørkt jakkesæt, hvid skjorte og en konservativ det, vil gøre passende slips. For en topleder, det handler om detaljerne: bedste pasform, materiale pleje, med matchende tilbehør og sko.

Det giver mening at klæde det bedste til en samtale, og at uanset dress code i selskabet. Hvis der nogensinde at klæde sig i tvivl, som til en samtale tendens til konservatisme. Det er altid bedre at være overdressed end underdressed - eller afklædt for den sags skyld. Virkelig, huden er ikke i de fleste typer af interviews.

Pasformen af ​​tøjet er et andet vigtigt aspekt for succes i foreningen. Tøj, der er for stram eller for løs helt uinteressant og utroligt lidet flatterende. Damer, vær ikke sexet. Lad mini nederdele og spaltning for klubben. Folk, trække dine bukser. Sæt et bælte, hvor det er hensigten ikke at være din bagende halvvejs ned. pasform til din krop dressing betyder iført tøj, der passer dig ordentligt. Du ønsker ikke at ligne en udstoppet pølse eller bære et barn en forælders tøj. Altid kigge en ekstra gang! Sørg for at dine bukser ikke "pulje" eller "bryde" over skoene. Du ønsker ikke at belaste din kulør overalt eller trække, og bør følge den naturlige linje i skulderen. således dressing er ikke kun praktisk, men også meget mere tiltrækkende for en arbejdsgiver FREMTIDEN.

Color påvirker arbejdsgiverne samt fordi den giver en symbolsk besked og genererer en følelsesmæssig reaktion. Du har ret til at vælge, hvilke farver du Mogens. Men de har vidnesbyrd påvirke dig om sig selv gøre og foreslå, hvordan du kan eller ikke passer ind i en virksomhed. Du bør altid bære farver, der matcher din hudfarve. Dette gør man ser levende og dynamisk, mens andre, du kan se tegnet og træt.

De fleste jobsøgende hovedet lige for sort for hendes første interview. Black slog offentlig myndighed, men kan machtig for tidligt. Gem det til den sidste samtale, når du vil højst sandsynligt mødes med den øverste ledelse. Navy er et godt valg for en første samtale, fordi det indebærer tillid og blå står for loyalitet. Rød er en fed valg, men var egnet til en kort position, der er aggressivitet signaler. Dampet rød ware bedre rød end dynamisk. Pink er forbundet med kvindelige og romantik, venskab og blødhed. Selvom populære, kan dette være et risikabelt valg. Jeg siger pink er en mulighed, når du landede jobbet. Det er vigtigt, vorzufuhren din stil, men din stil, bør du ikke overvælde.

Fremragende pleje viser, at du respekterer dig selv. Hvis du er en kreditor i de nyeste parfumer, minimere det beløb, du bruger. For meget er stødende for de fleste og har ingen plads på kontoret. Din negle skal være rene og godt vedligeholdt. Ladies, bedes Langen ikke fra dette univers, unaturlige farver og klistermærker til at forlade børnene. Dit hår skal være rene og geburstet eller kæmmet. Kvinder med langt hår skal have en professionel elegant stil. Sørg for at dit tøj er sprød og presses. Bring pastiller langs i stedet for gummi. Og absolut Rygning ikke før interviewet!

Endelig skal du huske, at din holdning er en af ​​dine stærkeste Vermogenswerte. Kig og handle som om nogen den anden person personligt kan tilslutte. Se, hvor du ønsker at deltage, har brug for entusiasme og smil!

at sørge for yderligere oplysninger om et professionelt image, skal du sørge for at bringe vores kjole til succes Træning for din organisation.

yderligere