Login
Register
startmenuen

Test Drive en madras, før de køber

At købe en ny madras?
En justerbar seng kan være et godt køb hvis du sover løftede hovedet. anbefaler læger nogle gange stiger til hjælpe hovedet folk med KOL at trække vejret lettere, eller forhindre natlig halsbrand af GERD. Disse senge kan også kan du justere dine knæ og hofter i en 90 graders vinkel, noget af presset på ømme led lettet, siger Levy.

Hvis du har allergi eller astma, du har "hypoallergen" kan købe som en seng navn.

"Der er en masse-påstande om madras producenter, for hvilke der allergivenlige deres madrasser eller ikke understøtter væksten af ​​husstøvmider, men jeg ved ikke, at støtte, de videnskabelige beviser for disse påstande," siger Paul V. Williams, MD, en pædiatri -Professor ved University of Washington School of Medicine og en allergi specialist på Northwest allergi og astma center i staten Washington. Williams siger mider overalt bor, er der mad - og maden er dine døde hudceller.

I stedet for en ikke-allergifremkaldende madras investere, glide på en vaskbar madras beklædning. Det vil danne en barriere, at husstøvmider fra at få dig forhindret. En madras kappe nedskæringer vækst allergen ved husstøvmider deres fødevareforsyning at røve siger Williams.

Og hvad med de rum-alder hukommelse skum madrasser, som kan koste tusindvis af dollars? Der er visse tegn, det kan hjælpe med jerk problemer og forbedre søvn, men deres fordel over en normal spole madras er kun ringe. Hvor hukommelse skum madras virkelig kan hjælpe dig kan sove, når du har en aktiv seng partner, der holder sig vågen, siger Decker. Skum madrasser reducere Bewegungsubertragung så du stadig, mens din partner kuld og drejninger.

"Du har ikke en bil uden test køre det til at købe," siger Decker. Så hvorfor skulle du investerer hundredvis - eller endda tusindvis af dollars i en madras uden at prøve det ud i begyndelsen? Tag en ny madras ud for en test lur under hensyntagen. "Folk skal ikke være flov over at gå til butikken og lå på en madras i 20 minutter," siger Decker.

yderligere