Login
Register
startmenuen

Forretning Etikette: at forbedre Manners

Etikette handler ikke om at vide, hvilke gaffel eller kniv til at bruge. Det er simpelthen den fernis af manerer. Ægte etikette går langt ud over det. Det er en grundlæggende kvalitet, der kommer indefra og omfatter mange aspekter: venlighed, empati, høflighed-vederlag for dem, der er omkring os.

Vi kan få brug for en etikette bog at lære, hvilke redskaber at bruge, men vi har ikke brug for en etikette bog at lære at være civile. Desværre har teknologiske fremskridt skabt situationer, hvor mange mennesker opfører sig på en ucivil måde. De, der viser sig i den måde, de opfører sig, når andre er omkring dem at vise de kvaliteter af lederskab. De stille vejlede andre ved deres eksempler. Borgerlige manerer går ikke ubemærket hen. Vi ser dem, fordi de skiller sig ud.

Hvad kræver det at have civile manerer i dagens verden? Her er et par forslag:

Må ikke være offensiv med kameraet.
Hvordan er vi blevet offensiv med vores kameraer? Lad mig tælle de måder. Instagramming mad har modtaget nogle meget negative presse seneste. Restauranter er begyndt at slå ned på folk, snapping billeder af deres mad, da det er distraherende for andre diners. Som en kok udtrykte det, tabel fotografering "helt forstyrrer stemningen ... Det er svært at bygge en mindeværdig aften, når blinker flyver hvert sjette minut."
Vi er alle skyldige i at have taget billeder af vores mad, mig inkluderet. Men måske er det en praksis, der er bedst forbeholdt familie middage. En anden måde, at vi kan bruge vores kamera offensivt er, når vi insisterer på snapper et billede af en kollega under en social begivenhed, når de klart foretrækker ikke at blive fotograferet. Mange mennesker er specielt om at blive mærket i billeder, der ikke er flatterende.

Revurdere din ringetone.
Ringetoner synes ikke længere at være for det ene formål at signalere et indgående opkald. For mange mennesker, de er en måde at tiltrække opmærksomhed til sig selv og deres hipness. Dette fører til at vælge ringetoner, der er sat for højt; de gennembore luften, og irritere medarbejderne i næste aflukke eller i åbne kontorområder. Hvis din ringetone falder i denne kategori, overveje at ændre det. Tjek Cleartones 'minimalistiske ringetoner, som Wired har døbt "de mindst irriterende ringetoner nogensinde."

yderligere