Login
Register
startmenuen

Vælg den rigtige stil vinduer ramme

At vælge et vindue stil, der går med resten af ​​dit hus er en anden afgørende bekymring. Det forkerte valg kan ødelægge udseendet af dit hus og lavere gensalgsværdi. Michael J. Crosbie, forfatter og arkitekt med Steven Winter Associates, en arkitektonisk konsulentfirma i Norwalk, Connecticut, giver disse tommelfingerregler:

- Traditionelle eller koloniale huse ser bedst med små dobbelt-hang vinduer med opdelte lys-benævnt "seks-over-seks" eller "otte-over-otte" til at beskrive antallet af ruder i hver vinduesramme.

- For moderne eller nutidige hjem, store metal-frame enheder er en sikker satsning.
- Ranch-stil huse ser ofte bedst med ud-swing sidehængte vinduer, der ikke har delt lys.
- Hvis du ikke kan lide vinduet stil du erstatter, se på designs i lignende boliger. Og spørg din forhandler eller entreprenør til at vise dig, hvordan forskellige stilarter ser i deres tidligere job.

Window stil er kritisk, når du tilføjer vinduesareal på en væg. "Installer enheder lignende eller identiske med eksisterende vinduer i form og størrelse og bande dem sammen - en bedre ordning end at installere en stor enhed, der ser ud af sted," Crosbie forklarer.

Endnu en bekymring er hvor den skal finde nye vinduer på en væg - noget, der afhænger dels af loft og gulv steder. En nem måde at afgøre placering ifølge Crosbie, er at stå udenfor og line up i toppen af ​​de nye vinduer med toppen af ​​et eksisterende vindue. "Selv hvis de nye vinduer er ikke den samme længde, vil en konsekvent hovedhøjde give dem en følelse af orden på væggen," Crosbie bemærker.

Når shopping, også se på en fabrikants hele linjen af ​​vinduer. De fleste virksomheder tilbyder deres produktlinjer i forskellige materialer, kølergitterudformningerne og størrelser. Nogle tilbyder også vinduer designet specielt til at supplere ældre huse. Marvins linje af dobbelt hang vinduer med buede ruder er et eksempel. "De ser godt på gamle victorianere med tårne," siger Crosbie.

Gå uforberedt ind i et vindue showroom eller hjemme center kan forlade dig afhaspning. Nogle forudgående planlægning vil hjælpe dig med at vælge vinduer, der omdanner dit hjem, spare energi og give års tjeneste.

yderligere