Login
Register
startmenuen

Nyttige Restaurant Tips

Lidt forberedelse og selvstændige påstand er alt du behøver at gøre spise i en restaurant næsten lige så let som at spise hjemme. Her er nogle af de tricks, jeg har udviklet, så jeg kan nyde mig selv i restauranter uden at bekymre sig om at smide mine gode vaner eller følelse berøvet.

Din lækker restaurant måltid starter derhjemme. Med en smule online Recon, kan du gennemgå menuer på forhånd for at sikre, du kan finde mad, der passer ind i din kost. Og ved at beslutte på forhånd, hvad du vil bestille, kan du forhindre fristelser fra afspore dine gode intentioner.
Selvom jeg nogle gange harmes den måde computere har insinuere sig ind i mit liv, kan internettet være overordentlig nyttigt, når du er klar til at eksperimentere på en ny-til-dig restaurant. Både kæde restauranter og mest lokalt ejede restauranter normalt deler deres menuer online, og ved at være en lille smule af en detektiv på Yelp, kan du få værdifuld indsigt i menuen og kvaliteten af ​​maden.
Dine bedste spil er restauranter, der tjener kød og producere fra nærliggende gårde. Udtrykket "jord til bord" er normalt en pålidelig indikator for, at kvaliteten af ​​ingredienserne vil være første sats, og restauranter, der beskæftiger sig med servering kvalitet ingredienser er også normalt godt om imødekommende "kræsne". Du behøver ikke at helt opskalere til at spise godt; nabolag leddene kan være et godt valg, også.

Hvis jeg gennemgå en menu online og beslutte, hvad jeg spiser, før jeg kommer til restauranten, jeg ikke engang se på menuen, når jeg kommer dertil. Hvorfor gøre mig føle sig dårligt om de stegte makaroni-og-ost bolde, jeg kan ikke, vil ikke spise? Hvis jeg ikke er i stand til at gennemgå menuen før jeg får der, jeg scanne den til at finde den "ikke til mig" områder - som pasta, sandwich, etc. - og jeg bare ikke engang læse dem. Nøgleordene til at kigge efter, når du scanner en menu: salater, kød, forretter, vegetabilske sider. De daglige tilbud er også normalt et godt valg, fordi de ofte er lavet på bestilling, hvilket betyder at du kan være super betyder om, hvordan de er forberedt for dig.

yderligere