Login
Register
startmenuen

Mix og Match Airlines for at få de billigste flyrejser

Vær opmærksom på Sæsonudsving & Ferie At vide hvornår man skal gå, kan noget lige så meget som når at købe. Fordi den vigtigste faktor, der påvirker prisen på en bestemt flyvning er, hvor fuld, at flyvning er, giver det mening at rejse under Spring Break, Thanksgiving, eller juletid ville være dyrere end normalt. Ligeledes nogle destinationer, især internationale dem, er meget sæsonbetonet, så forske de lave og højsæson for de steder, du er interesseret i at besøge.

Hvis du vil til Europa, for eksempel, kan du finde nogle fantastiske tilbud i løbet af februar og marts lavsæson, men hvis du ønsker at gå i løbet af sommeren, vil du betale op til det dobbelte af prisen. Hvis du har brug for at rejse til populære steder på populære tidspunkter, du normalt ønsker at bestille tidligere, end du ellers ville da rabat sæder er tilbøjelige til at sælge ud hurtigt.

Har en kategori "Mix & Match", som hovedsagelig kan du kombinere to enkeltbillet billetpriser, som måske eller måske ikke er på det samme flyselskab, at danne en returflyvning. "Mix & Match" indstillinger komme i handy, når enten (1) den bedst mulige billetpris for en rute kræver rejse på én flyselskab går ud og et andet flyselskab kommer tilbage; eller (2) luftfartsselskabet med den mest bekvemme udgående flyvning ikke har en bekvem returflyvning eller omvendt.

Tilmeld dig Flybillet Alerts og Track Ruter At hjælpe med at holde øje med billetpris tendenser, tilmelde dig CheapAir FareTracker advarsler. Du får få besked hurtigere, når et salg starter og få et forspring, når kun et begrænset antal pladser til rådighed. Handler hurtigt, når en billetpris salg starter kan spare dig for en masse penge.

yderligere