Login
Register
startmenuen

Hvordan vælger Stue Møbler

Uanset om at leve på egen hånd eller med en familie, din stue er en vigtig plads. Dette værelse er hvor din familie tilbringer tid sammen, og det er det rum de fleste af dine gæster vil tilbringe størstedelen af ​​deres tid i. Valg af møbler, der skaber en behagelig, indbydende udseende, mens du holder op mod slitage af hverdagen er nøglen i at få denne plads til at arbejde for dine behov.

Tage målinger. Brug et målebånd, målestok, eller meter pind til at måle længden og bredden af ​​dit værelse. Også redegøre for dimensionerne af eventuelle nicher eller andre forsænkede rum i rummet. Opret en plantegning. Du kan bruge en formel grid papir, men du kan også skitsere det ud på notebook papir eller almindeligt printerpapir. Bestem, hvor meget plads du kan undvære til møbler og skitsere et par forskellige måder at møbler kan passe ind i rummet.

Du bør også faktor i mindst én yard (1 meter) af ledig plads i mellem møbler. Noget mindre end det vil gøre du føler som om du er nødt til at presse på mellem dine møbler, som du gå. Tjek dine døråbninger. Mål, hvor lang dine døråbninger er at forhindre potentielle levering uheld. Du ønsker ikke at købe et møbel blot for at opdage, at du ikke kan få det ind i dit hus. Stage din stue. Efter at bestemme, hvor meget plads du kan undvære til møbler og hvor du vil potentielle stykker til at gå, markere disse rum på gulvet for at få en bedre visuel. Brug malerens tape eller spredt ud avispapir.

Tænk over, hvordan rummet vil blive brugt. Hvis din stue vil fungere som en daglig familie tilholdssted, skal du robust, smudsafvisende møbler, især hvis dine børn er stadig ung. På den anden side, hvis din stue kun vil underholde lejlighedsvis gæst, kan du vælge mere skrøbelige stykker lavet med sarte stoffer. Bemærk rummets naturlige arkitektur. Nogle af værelserne indeholder indbyggede designelementer, der kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken type møbler, der vil se bedst indefra.

For eksempel, hvis du har en rustik pejs, kan kabine indretning være en bedre løsning end skarp moderne møbler. Moderne møbler kan være den bedste løsning for en stue i en lejlighed med udsigt over byen, dog.

yderligere