Login
Register
startmenuen

Har du tip dit hus Cleaner?

Du tip dine barista, din tjeneren og din frisør, men hvad med hus rengøring? Det er faktisk den million dollar spørgsmålet. "Har du tip til rengøring? Og hvis du gør tip, hvor meget er passende? "Vi er glade for at kaste lys over denne deponering etikette mysterium én gang for alle.

Det er unødvendigt at tippe husholdere, der er ansat af professionelle hus rengøring selskaber. Som betalte medarbejdere i rengøring, de ikke forventer ekstra erkendtlighed fra boligejere. Men nogle af vores faste kunder kan lide at tippe i feriesæsonen at vise påskønnelse for de mennesker, der har tjent dem hele året. Mens vores team medlemmer ikke forventer at være Vippet for det arbejde, de udfører, de virkelig sætter pris på den venlighed.

For dem, der vælger at tippe, er det bedst at føje den til din betalingsform. De fleste kontorer 'politik er at samle alle pengegaver modtages i hele feriesæsonen og distribuere dem retfærdigt, sikrer større andele gå til de teammedlemmer, der har været til hjem oftere. Tipping husholdere er naturligvis, efter eget valg, og aldrig forventet eller indhentet. Når du bruger Maids, bør du allerede forventer perfekt service.

  • cleaning
  • office
  • cleaning services
  • cleaning services in london

Nyttige Rengøring Tips Brug tørretumbler ark på mini-persienner og t.v. skærme for at forhindre tilbagevendende støvning Brug gå off måtter ved indgange til at fange støv og snavs. Normalt lavet af nylon eller olefin med gummi eller vinyl tilbage Put tingeltangel i opvaskemaskinen for en god rengøring Badeforhæng kan renoveres ved at blive vasket, på blid cyklus, med en pint af hvid eddike Sæt dine svampe i opvaskemaskinen hver par dage til at desinficere Når støvning starter fra toppen og arbejde dig vej ned Vask vægge fra bunden op, forhindrer det striber.

Brug et vakuum på "flad" maling Brug gamle sokker til at rengøre vanskelige træværk Et par dråber af vanille ekstrakt placeret på et stykke vat vil fjerne lugte fra køleskabe, biler, badeværelser, osv ... Skift ovn filtre månedligt, det vil skære ned på støv og forlænge levetiden på din ovn

yderligere