Login
Register
startmenuen

Hvad din foretrukne farve af tøj, siger om dig

Kig i din garderobe, og du vil sandsynligvis bemærke, at der er en farve, der synes oftere end andre. Der er en enkel, men vigtig årsag til dette: din yndlingsfarve er en afspejling af dine inderste tanker og personlighed. Selvfølgelig er sådanne forbigående ting som alder, humør, sæson, vejr dit helbred, og selv de aktuelle modetrends kan have en indflydelse på vores valg af tøj. Ikke desto mindre, næsten alle gravitates stadig mod en bestemt farve på grund af særlige karakteristika deres personlighed.

Sort er farven på den samlede færdiggørelse, endelighed og modenhed. Det udtrykker ideen om "intethed". Det er også farven på luksus og elegance. I sort, alle ser storslået. Men en præference for det er ofte en indikation af, at du ikke har nogen lille mængde af hemmeligheder, som du er ikke travlt med at dele med andre - selv dem tæt på dig. Ofte en person med en præference for sort er en tankegang, som forsøger at gøre oprør mod deres egne holdninger og skæbne.

Grå er ofte valgt af dem, der frygter stående ud eller gøre opmærksom på sig selv, eller alternativt, der ønsker at forblive diskret for at opnå et bestemt mål. Grey er den mest neutrale farve, hverken lys, mørk eller lys. Det kan tjene som den ideelle baggrund for andre farver - og til forskellige former for psykologisk manipulation.

Lyseblå er en indikation af, at du er en sorgløs og munter person for det er den farve, som omfatter disse kvaliteter. En sådan person gør ingen alvorlige krav til andre og forventer at tage ingen på til gengæld. Du er ikke den slags person, der irriterer dem omkring dig, at finde din plads i næsten enhver gruppe af venner.

Du er en rolig, imødekommende person, der elsker livet, og du har en stor sans for humor.

Gul er farven på afslapning; en præference for det viser, at en person søger efter frihed og uhæmmet lykke, samt relationer, som giver dem disse ting. De ser det som den eneste måde at indse, hvad de virkelig ønsker i livet. En person, der helt afviser gul som en farve er ofte en, der har en følelse af tomhed indeni, føler isoleret og ofte meget irriteret.

For den person, der elsker grøn, en aura af mystik er nøglen til din charme. For de fleste mennesker, du er en gåde. En kærlighed til grøn er ofte også en indikation af en persons følelse af overlegenhed, autoritet og styrke. Du ønsker at være ønsket, du søger anerkendelse, og du frygter og forsøge at undgå påvirkning af andre. Du konstant søge efter selvbekræftelse.

yderligere