Login
Register
startmenuen

Sådan Opretholde en traktor

Fastholdelse korrekt en traktor vil føje år til sit liv. Men der er nogle grundlæggende forskelle i en traktor med andre køretøjer opretholdes. der er også mange forskellige typer og mærker af traktorer, er der ingen omfattende vedligeholdelse manual, som er universelt anvendelig til alle typer af traktorer, men de følgende trin skal hjælpe.

Undersøgelse i brugsanvisningen. Producenten har specifikke instrukser for den grundlæggende forsyning af enhederne, og de har, at du forstår at give den bedste rådgivning om, hvordan man gør det. Hvis du ikke har manualen for at få en. Her er nogle af de emner, som du bør henvise til manualen:

Vedligeholdelsesplan. Dette vil fortælle dig, intervallerne for regelmæssig vedligeholdelse, herunder chassis smøring, motor, transmission og hydraulisk olieskift, filterskift, andre vedligeholdelsesdele.

Specifikationer. Dette bør du være en tabel, typen af ​​væske til transmission, hydraulik, bremser og motor kølervæske, samt deres evne til at fortælle. Dæktryk, tilspændingsmomenter og andre oplysninger under specifikationer eller andre afsnit i vejledningen.
Placering af smøresteder (fedt brystvorte), tjek væske målepinde eller skueglas og instruktioner til rengøring luft- og brændstoffiltre.
Grundlag for betjeningen og andre oplysninger vedrørende din traktor.

Få værktøjer. Traktor Vedligeholdelse kræver mange skruenøgler og andre værktøjer i større størrelser end for vedligeholdelse af køretøjer og så planlægger at købe de værktøjer, eller leje behov.

 Protect. Traktoren fra elementerne Da de fleste mindre gård (eller haven) Traktorer ingen kabine nødt til at beskytte komponenterne sæde, instrument panel og metal, er det en god idé at gemme den i et skur eller garage. Hvis du ikke kan gøre dette, holde regnen ude af udstødningssystemet, og dækker sædet og instrumenter.

Kontrollér regelmæssigt væsker. Traktor forbrug måles i timer, ikke miles, så mængden af ​​brug kan være vildledende, og komponenter lækage kan forårsage en fejl i dyre dele. Der henvises til brugermanualen til at bestemme, hvordan de enkelte væske er markeret. 

Kontroller dækkene. På grund af den form, lav inflation er ikke altid indlysende. normalt bagdæk 12-20 PSI inflationspres de forreste dæk op til 32 PSI. De bageste dæk på traktorer skal fyldes med ballast, især når du trækker en enhed, hvor maksimal trækkraft er nødvendig. Normalt er denne ballastvand givet med en frostvæske.

yderligere